Haberler

Ronaldinho'yu Bırak Lugano'ya Bak

F.bahçeli Savunmacıya Övgüler Yağdıran İtalyan Gazetesi, "Hem Oyun Kurucu, Hem Süpürücü, Hem de Kademeci. Juventus Bu Oyuncuyu Kesinlikle Kaçırmamalı. Ronaldinho'dan Daha Faydalı Olur" Yorumunu Yaptı.

F.Bahçeli savunmacıya övgüler yağdıran İtalyan gazetesi, "Hem oyun kurucu, hem süpürücü, hem de kademeci. Juventus bu oyuncuyu kesinlikle kaçırmamalı. Ronaldinho'dan daha faydalı olur" yorumunu yaptı.

FENERBAHÇE'nin Uruguaylı yıldızı Diego Lugano, İtalya'nın gündeminden hiç düşmüyor. Sezon başından bu yana Juventus'un transfer listesinde bulunan tecrübeli futbolcu, yine manşetlere çıktı. Tuttosport gazetesi dünkü baskısında Juventus'a öneride bulunarak, "Brezilyalı Ronaldinho'yu bırak, Uruguaylı Lugano'ya bak" başlığını kullandı. Bu sezon sarı lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi'ndeki sınavlarında ve Uruguay Milli Takımı'nda istikrarlı bir grafik çizen Lugano'nun gösterdiği performansa dikkat çeken gazete, "Lugano hem oyun kurucu, hem süpürücü, hem de iyi bir kademeci. Juventus bu oyuncuyu kesinlikle kaçırmamalı. Lugano Juventus'a Barcelonalı Ronaldinho'dan daha faydalı olur" diye yazdı.

Montero tavsiye etmişti

Juventus'un eski defans oyuncusu Uruguaylı Montero, daha önce Torino kulübünün yöneticilerine vatandaşının ismini önererek, "Savunmanızdaki sıkıntıyı Lugano ile giderebilirsiniz. Komple bir sporcu. Takımı için oynuyor. Sahada yüreğini ortaya koyuyor. Tam bir profesyonel" yorumunu yapmıştı. Bu sözler üzerine İtalyan kulübü Lugano'yu izlemeye başlamıştı.

Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden Lugano ise her fırsatta böyle bir teklifin kendisini gururlandırdığına dikkat çekerek, "Türkiye'de çok mutluyum. Her futbolcu gibi ben de Juventus'ta oynamak isterim. Ancak kulübüm ile sözleşmem devam ediyor. Transferim için son sözü başkanım Aziz Yıldırım ve yönetim kurulumuz verir" demişti.

Bonservis bedeli 20 milyon dolar olarak konuşulan Lugano'nun isminin yeniden gündeme gelmesi Fenerbahçe yönetimini de alternatif aramaya yöneltti. Brezilya Ligi'ndeki birçok futbolcuyu yakın takibe alan ve uzun süredir izleyen sarı lacivertliler, Lugano için Juventus'un belirlenen bonservis bedelini ödemesi halinde teklifi kabul edecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title