Haberler

Ronaldinho, Van Damme'ın Kickboxer: Retaliation Filminde Oynadı

Güncelleme:

Ronaldinho, Van Damme'ın Kickboxer: Relation filminde kamera karşısına geçti. Filmde Ronaldinho'ya Mike Tyson ve Fabricio Werdum da eşlik etti.

Antalyaspor'a transfer olacağı iddialarıyla sık sık gündeme gelen Ronaldinho film yıldızı oldu. Brezilyalı efsane Jean-Claude Van Damme'ın Kickboxer: Retaliation filminde kameraların karşısına çıktı.

MIKE TYSON DA EŞLİK ETTİ

Ronaldinho'ya filmde Mike Tyson, Fabricio Werdum, Paige VanZant ve Game of Thrones'ta The Mountain rolüyle tanınan Hafthór Júlíus Björnsson da eşlik etti.

ANTALYASPOR PEŞİNDE

Futbol hayatına henüz nokta koymayan Ronaldinho'nun transferi için Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer'in uzun süredir çaba sarf ettiği biliniyordu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Jean Claude Van Damme Antalyaspor Mike Tyson Ronaldinho Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Tuncay:

Yeni filmler hakkında bilgi için geliyoruz bakıyoruz illa cahil insanların yorumlarını neden görmek zorundayız arkadaş yaaa KIRIK isimli ismin gibi kafanda kırık heralde para para diye tutturcagına çalış kazan seninde hakkın olsun boş yorum yapma neyse uzatmayım tartışmayı , Jean-Claude Van Damme yi bu filmde görmek güzel olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title