Haberler

Ronaldinho'nun Kötü Performansı Forma Satışlarını da Vurdu

Fc Barcelona Forması Altında Bu Sezon Düşük Bir Performans Sergileyen Ronaldinho'nın Forma Satışlarında da Büyük Düşüş Yaşandığı Bildirildi.

FC Barcelona forması altında bu sezon düşük bir performans sergileyen Ronaldinho'nın forma satışlarında da büyük düşüş yaşandığı bildirildi.

Bu sezon beklenileni veremeyen ve sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen FC Barcelona'nın Brezilyalı yıldız futbolcusu Ronaldinho'nun forma satışları da performansına bağlı olarak düşüşe geçti. İspanya'da yayın yapan El Periodico Gazetesi'nde yer alan haberde, geçtiğimiz sezon Haziran ayında Barcelona'nın taraftarlarının en çok Ronaldinho'nun formalarını satın aldığı hatırlatılırken, bu yıl ise geçtiğimiz yıla göre satışlarda yüzde 40 azalma olduğu vurgulandı. Gazete, Ronaldinho'nun kötü

performansının ticari imajına da olumsuz şekilde yansıdığını okurlarına aktardı.

El Periodico Gazetesi ayrıca, 2005 yılında takıma katılan Arjantinli yıldız Lionel Messi ve bu sezon transfer edilen Fransız golcü Thierry Henry'nin formalarının ise Barcelona taraftarlarının en çok tercih ettiği formalar olduğunu belirtti.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title