Haberler

Ronaldinho Beşiktaş'a Çok Yakın!

Güncelleme:

Serdal Adalı'nın transfer haberlerini duyan Fikret Orman, Ronaldinho'yu Beşiktaş'a getirmek için kolları sıvadı.

Kongre yaklaşırken, yeni başkan adayı Serdal Adalı'nın yapacağı flaş transferlere karşı hamle hazırlığında olan Başkan Fikret Orman ve ekibi, büyük bomba için geri sayıma geçti.

Siyah- Beyazlı yönetimin Brezilyalı oyuncunun aynı zamanda menajerliğini de yapan abisiyle görüştüğü ve masadan yıllık 12 milyon Euro'luk bir teklif alarak kalktığı biliniyor.

Başkan Orman'ın, "Transferi sponsorlarla çözelim" fikrinden hareketle temaslara da başlandığı ve 3 firmayla el sıkıştığı öğrenildi. Nike, Cola Turka ve Pehlivanoğlu marketler zincirinden toplamda 8 milyon Euro'luk bir söz alındı. Bu konuda Sambacı'nın kişisel sponsorluğunu da yapan Nike'ın en yüksek ödemeyi yapacağı, hatta kulübün gelecek sezon için Adidas ile olan sözleşmesini feshedip Nike ile yola devam edeceği de kulislerde dolaşan haberler arasında.

Yönetim şimdi yıldızın istediği yıllık ücreti 10 milyon Euro'ya çekmek ve kalan 2 milyon Euro için de kaynak yaratmak için çalışıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Serdal Adalı Ronaldinho Nike Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title