Haberler

Romanlar Gözde

Birçok Dizi Film Yaz Tatiline Girince Ekranlar Birbirinden Eğlenceli Yarışmalara Kaldı. Onüç Yarışmanın Bazılarında Ünlü İsimler Jüri Üyeliği Yapıyor..

BİRÇOK DİZİ FİLM YAZ TATİLİNE GİRİNCE EKRANLAR BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ YARIŞMALARA KALDI. ONÜÇ YARIŞMANIN BAZILARINDA ÜNLÜ İSİMLER JÜRİ ÜYELİĞİ YAPIYOR..

Geçtiğimiz dönem adından en çok söz ettiren 'Var mısın Yok musun' adlı yarışma sezon finalini yaptı. Ama yeni yarışmalar meydanı boş bırakmadı. Yetenek yarışması, bilgi yarışması, dans yarışması ve şans yarışması derken hemen her kanalda birden fazla yarışma programı ekrana gelmeye başladı.

Ekranlardaki 13 yarışmanın 5'inde, 19 ünlü isim jüri üyeliği yapıyor. Şu sıralar adından en çok bahsettiren yarışma programı 'Şarkı Söylemek Lazım'. Aysun Kayacı ve deneyimli tiyatrocu Haldun Dormen'in birlikte sunduğu programın jüri üyeleri ise Özdemir Erdoğan, Yaşar Gaga, Zeynep Talu ve Ayşe Özyılmazel.

ROMANLAR GÖZDE

Ekranlarda iki tane de Roman yarışması bulunuyor. Roman vatandaşların yarıştığı bu yarışmalardan 'Roman Star' Armağan Çağlayan ve Popstar Mehtap'ın sunumuyla ekranlara geliyor. Jüri koltuğunda ise Adnan Şenses, Kibariye ve Selami Şahin oturuyor. 'İlle de Roman Olsun'u jüri üyeliğini Melek Baykal, Müjdat Gezen ve Hüsnü Şenlendirici yapıyor.

Evlilik Dansı: Pınar Altuğ'un sunuculuğunu üstelendiği yarışmanın jüri üyeleri Cenk Eren, dans hocası

Aytunç Bentürk ve Evlilik-Aile Terapisti Selin Özkök Karacahennem. Yarışmada birinci olan çift, yarışmanın finalinde canlı yayınlanacak muhteşem bir düğünle dünya evine girecek ve bir ev sahibi olacak.

İş'te Star: Ebru Akel'in sunuculuğunu yaptığı yarışmada her hafta üç ünlü isim konuk jüri üyesi oluyor. Sesine güvenen profesyonel meslek sahipleri yarışıyor.

Eşimle Başım Dertte: Şafak Sezer ve Hande Ataizi'nin birlikte sunduğu programda her hafta üç farklı ünlü çift birbirleriyle yarışıyor. Program, kadın ve erkeğin farklılıkları üzerine kurulmuş Büyük

Hedef: Yeni yarışmaların arasındaki tek bilgi yarışması. Oyuncu Cem Davran'ın sunuculuğunu üstlendiği yarışmada, 25 kişi büyük ödül olan 250 bin YTL için yarışıyor.

Teklif Var Israr Yok: Oktay Kaynarca'nın sunduğu yarışmada yarışmacı, bir yoldan, büyük para ödülüne doğru, arkadaşlarının yönlendirmeleriyle yürüyor. Ödül 250 bin YTL.

Çarkıfelek: Bir televizyon klasiği olan yarışmayı Mehmet Ali Erbil sunuyor.

Sihirli Tuşlar: Defne Joy Foster'ın sunduğu yarışmada yarışmacılar, önlerindeki ekranlara basarak puan topluyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title