Haberler

    Roma'nın Altını

    İtalya'da bu sezon Roma formasıyla harika işlere imza atan ve her geçen gün başarısını yükselten Cengiz Ünder manşetleri süslemeye devam ediyor.
    İtalya'nın önde gelen gazetelerinden Corriere Dello Sport'ta manşete çıkan genç yıldızın yakaladığı başarıdan bahsedilerek, 'Roma'nın altını' ifadeleri kullanıldı.Cengiz'in sezon başından itibaren geçirdiği gelişim anlatılırken, "Sezon başında Başakşehir'den, birinci sınıf sayılmayacak bir takımdan transfer edildi. Sportif Direktör Monchi'nin kumarı olarak takıma katıldı. Cengiz, ilk başlarda ciddi bir dil sorunu da yaşadı, adapte olamadı.
    Ancak şimdi dil sorununu aştı. Teknik direktör Di Francesco'nun futbol anlayışını tamamen anladı. Saha içerisinde herkesle iyi anlaşıyor. Şu anda 8 gol 2 asistle oynuyor. Gelecek yıllar adına 'Roma'nın altını' olarak değerlendiriliyor.
    Şu anda değeri 30 milyon euroya yükseldi. Ancak kesinlikle Monchi tarafından da belirtildiği gibi satılmayacak ve transferine izin verilmeyecek futbolcular arasında. Atletico Madrid, Chelsea ve Borussia Dortmund gibi kulüpler transfer etmek istiyor" denildi.
    Tanıtımın yıldızı
    Roma kulübü, 2018-2019 sezonu forma tanıtımını dün gerçekleştirdi. İtalyan takımının sosyal medya hesaplarından yayınlanan videolarda Cengiz Ünder fırtınası esti.
    Roma'nın gelecekteki yıldızı olarak lanse edilen Cengiz, forma tanıtımını gerçekleştiren futbolcular arasında yer aldı. Genç yıldız, büyük beğeni topladı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cengiz Ünder Başakşehir İtalya Roma Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title