Haberler

Roma Forması Giyen Cengiz Ünder: İlk Golü Attığım Zaman Her Şeyin Üstesinden Geleceğim

Güncelleme:

Sezon başında Medipol Başakşehir'den rekor bir transfer ücreti ile İtalyan devi Roma'ya transfer olan Milli futbolcu Cengiz Ünder, BeIN Sports'a verdiği röportajda Roma kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu.

"İLK GOLÜ ATINCA HER ŞEYİN ÜSTESİNDEN GELECEĞİM"

Roma'ya alıştığını belirten Cengiz, "İlk geldiğimde acayip zorlanmıştım ama son zamanlarda alışmaya başladım. İlk golü atmak her zaman zordur ama o golü attığım zaman her şeyin üstünden geleceğimi düşünüyorum. Keyfim yerinde, Roma'ya çok alıştım" dedi.
Daha iyi performans sergileyeceğine inandığını belirten genç futbolcu, "Maçlarda süre buluyorum. Çok daha iyi olabilirim. İdmanlarda ekstra çalışıyorum" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMDA GENÇLERİN OLMASI GÜZEL"

A Milli Takım hakkında da konuşan Cengiz Ünder, "Genç bir kadromuz var. Umarım iki maçı da kazanıp atlatırız. Bizim için önemli maçlar. Takımın genç futbolculardan oluşması güzel bir şey. Takımlarda genç futbolcular olması güzel bir şey. Bunun en güzel örneği Altınordu. Çağlar ile ikimiz oynuyorduk. Hala orada oynayan genç futbolcular var. Umarım Türkiye'den daha çok genç futbolcu çıkar ve Avrupa'da bizi en güzel şekilde gururlandırırlar" sözlerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cengiz Ünder Başakşehir Roma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title