Haberler

Roma’dan Berlin’e Tek Vizeyle Baştanbaşa Avrupa!

Tek Vizeyle Bütün Avrupa'yı Görme Fırsatı Sunan Kapsamlı Ve Çevreci Turlarla Avrupa Turizmdeki Popülerliğini Yaz Tatilinde de Sürdürecek.

Tek vizeyle ve tek para birimiyle pek çok farklı ülkeyi gezme olanağı sayesinde Avrupa, yaz aylarında da en cazip tatil seçenekleri arasında öne çıkıyor. Her biri farklı hikâyeler ve kültürlerle Avrupa'nın pek çok kenti, dünyada mutlaka görülmesi gereken yerler arasında ilk sıralarda yer alıyor.

Avrupa yaz aylarında da popüler

Düzenlediği gezilerde ziyaret edilen yerlerin kendine has dokusunu ve yaşam tarzını en iyi şekilde yansıtmaya özen gösteren Gazella, bu yaz tatilini Avrupa'da değerlendirmek isteyenler için iki farklı ve dolu dolu tatil alternatifi sunuyor. Gazella'nın 14-26 Haziran ve 6-18 Temmuz tarihlerinde düzenleyeceği turlara katılanlar 5 ayrı ülkenin 9 farklı kentini bir arada görme fırsatı yakalayacak.

Turda, Avrupa'nın hepsi birer Açıkhava müzesi niteliğinde olan kentlerinden önce Roma ziyaret edilecek. Ardından İtalya'nın fantastik kenti Venedik, operaları, valsleri ve mimarisi ile dünyaca ünlü Viyana, Orta Avrupa'nın merkezi niteliğindeki Prag ve eskiden duvarı, şimdi ise duvarın yerinde açan çiçeklerle meşhur Berlin gezilecek.

Avrupa barındırdığı köklü tarihi, kültür mirası, sunduğu alışveriş olanakları ve gece hayatıyla ziyaret etmek isteyenlere pek çok sürpriz ve eşsiz deneyimler sunuyor. Gazella'nın tüm bu kentlerin dahil olduğu haziran ve temmuz turlarının ücreti 1590 Euro.

Kapsamlı, konforlu, çevreci turlar

Katılımcıların gezinin başında ve sonunda evlerinden alınıp evlerine bırakıldığı Gazella turları, en fazla 20 kişilik gruplardan oluşuyor. Türk Havayolları tarifeli seferleri ile gerçekleşecek olan gezide, katılımcılar 13 gün boyunca konforlu dört yıldızlı otellerde konaklayacak. Gazella, katılımcılarına turlarında önceden bilmedikleri ekstra maliyet çıkarmama taahhüdüyle öne çıkıyor. Bütün Gazella turlarında olduğu gibi "Roma'dan Berlin'e" gezisinde de Tema Vakfı aracılığı ile turda kişi başına düşen karbon salınımına denk miktarda toplam 40 fidan dikilecek.

"Roma'dan Berlin'e" Avrupa'yı gezerken yapmadan dönmemeniz gereken şeyler hakkında birkaç ipucu:

• 3000 yıllık tarihi Roma kentini gezerken taş kaldırımlarda yürürken sokaklarında gladyatörlerin binlerce yıllık ayak seslerine kulak vermelisiniz.

• 118 adacıktan oluşan Venedik şehrini gondolcuların söylediği halk şarkıları eşliğinde gezmenin keyfini yaşamalısınız.

• Üstün Barok mimarisi, valsleri ve operalarıyla hem gözlere hem kulaklara hitap eden Viyana'yı alabildiğine keşfetmelisiniz.

• Prag'ın ünlü Çek birası eşliğinde romantik, zaman zaman hüzünlü ama çoğunlukla da neşeli kahkahalar atmaya hazır olmalısınız.

• Almanya'yı soğuk savaş döneminde ikiye bölen Utanç Duvarı olarak bilinen Berlin Duvarını yerinde görüp, dikenli tellerin yerlerinde açan çiçeklerin kokusuyla ne kadar şanslı olduğunuzun farkına varmalısınız.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title