Haberler

Roma'da Fiumicino Havaalanı'ndaki Yangın

İtalya'nın başkenti Roma'da gece saatlerinde çıkan yangın nedeniyle uçuşların durdurulduğu Uluslararası Leonardo da Vinci (Fiumicino) Havalimanı, öğleden sonra kısmen açılacak.

İtalya'nın başkenti Roma'da gece saatlerinde çıkan yangın nedeniyle uçuşların durdurulduğu Uluslararası Leonardo da Vinci (Fiumicino) Havalimanı, öğleden sonra kısmen açılacak.

İtalyan haber ajansı ANSA'nın haberine göre, gece yarısı çıkan yangın yüzünden havaalanı ulaşıma kapatıldı. Güvenlik güçleri, havaalanına çıkan yolları da bir süreliğine trafiğe kapattı.

İtalyan sivil havacılık yetkilileri, yolculardan şu aşamada havaalanına gelmemelerini istedi. Yetkililer, havalimanının yerel saatle 14.00'ten itibaren kısmen açılacağını ifade etti.

Yangının 3 numaralı terminalin transit salonundaki barın mutfağından çıkmış olabileceği belirtildi. 400 metrekarelik alana yayılan yangın, büyük hasara neden oldu, üç kişi de dumandan zehirlendi.

Kaynak: AA / Güncel

İtalya Roma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title