Haberler

Roket Adam Türkiye'ye Geliyor!

Güncelleme:

Türkiye'nin genç iletişim uzmanlarından Lisa Medya'nın kurucusu olan Pınar Pişirgen koordinatörlüğünde Türkiye'ye getiriliyor.

Leonardo daVinci'nin geçmişteki harika tasarımları, Buckminster Fuller'in hafif malzemeler ile askeri uçuş tasarımları ve Harry Potter'ın Hızır Otobüsü gibi fanteziler, James Bond Thunderball 1965 filmi, roket motoru ile uçabilmenin ilk fikirlerini oluşturmuştu.

Rüyalar gerçekleşti ve roket motoru ile uçabilmek mümkün oldu.Muadillerinden çok küçük ve sıtr çantası şeklinde taşınabilen bu cihazdan dünyada sadece 3 adet bulunuyor. 70 mt yükselebilen Roket Adam 120Km/saat hız elde ediyor.
Amerika Colarado eyaletinde Canon şehrindeki 500mt uzunluğundaki Royal Gorge Köprüsü'nü 21 saniyede geçen Roket Adam dünya rekorunu kırmış oldu.

Bu muhteşem ekstreme gösteriyi, sıradışı tanıtım çalışmalarını ve farklı reklam yapmayı tercih eden markalar için Türkiye'ye getiren Pınar Pişirgen ''Projeyle en başından beri ilgileniyordum ve Türkiye'de farklı PR çalışmalarını tercih eden çok yenilikçi ve dışa dönük şirketler ve markalar var, neden Türkiye'ye getirmeyelim ki diye düşündüm'' dedi. ve Roket Adamı çok yakında İstanbul semalarında görebileceksiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

James Bond Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title