Haberler

Rögar Kapağı Hırsızları Baba Oğul Çıktı

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde, Çok Sayıda Rögar Kapağını Çalan Necdet Ok (54) ile Oğlu Bekir Ok (27) Yakalandı.

KOCAELİ'nin Gölcük İlçesi'nde, çok sayıda rögar kapağını çalan Necdet Ok (54) ile oğlu Bekir Ok (27) yakalandı.

Gölcük'te, Saraylı ve Şirinköy kalıcı konut alanları da dahil birçok yerde rögar kapakları çalındı. Polis, jandarma ve İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin ortak çalışmalarına rağmen bulunamayan hırsızlar yüzünden çok sayıda kaza meydana geldi. Özellikle geceleri, sürücülerin kapağın yerinde olmadığını farketmemeleri üzerine araçların tekerleklerinin çukurlara girmesi sonucu meydana gelen kazalarda, yaralanmalar ve maddi hasarlar meydana geldi.

Rögar hırsızlarını yakalamak için jandarma özel ekip oluşturdu. Kalıcı konutların bulunduğu Saraylı Köyü'nün Pazarlıdere mevkiinde yol kenarında parkedilmiş bir kamyonet gören jandarma ekipleri, kendilerini görünce kaçmaya çalışan 2 kişiyi izlemeye başladı. Bir çıkmaz sokakta yakalanan Necdet Ok ile oğlu Bekir Ok, 41 LS 474 plakalı araçta yapılan aramada çok sayıda rögar kapağı bulunması üzerine suçlarını itiraf etti.

Bugüne kadar yaklaşık 330 rögar kapağı çaldıklarını söyleyen baba oğul, döküm olan kapakları hurdacılara sattıklarını belirtti. Gözaltına alınan baba oğul, daha sonra sevkedildikleri adliyede tutuklandı.

Soner GÜLEZER

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title