Haberler

Rodos'a Kaçmak İsteyen 13 Fetö'cü, Dövizle Yakalandı

MUĞLA'da, FETÖ/PDY'ye yönelik 'Rodos' adı verilen operasyonda, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 13 kişi, yüklü miktarda 280 bin liralık dövizle yakalanarak gözaltına alındı.

MUĞLA'da, FETÖ/PDY'ye yönelik 'Rodos' adı verilen operasyonda, aralarında eski emniyet müdürlerinin de bulunduğu 13 kişi, yüklü miktarda 280 bin liralık dövizle yakalanarak gözaltına alındı.

Dalaman'ın Dalgakıran Mevkii'nden Yunanistan'ın Rodos Adası'na kaçış planı yapıldığı yolunda ihbar alan polis, bölgede geceden önlem aldı. Dün sabaha karşı kaçış öncesi yapılan baskınla yakalanan kişilerin FETÖ üyesi olduğu belirlenirken, baskında Yunanistan'a kaçmak isteyen kişilerin yanındaki dolarlar görenleri şaşırttı. Operasyonda eski emniyet müdürleri İ.D., İ.Ş., kadınlar A.D., ST., S.N.K., Y.H., müteahhit ve öğretmen olan O.T., M.S.B., M.K., B.G., O.H., organizatörler M.K., ve S.K. olmak üzere 13 kişi gözaltına alında.

Yakalanan şüphelilerle birlikte ele geçirilen ABD dolarlarının karşılığının 280 bin lira civarında olduğu öğrenildi. İfadeleri alınan ve parmak izi işlemleri yapılan 13 şüphelinin, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

- Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rodos Adası Yunanistan Dalaman Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title