Haberler

Rockçı Gençlerden Yardım Konseri

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nin Tanınmış Rock Grubu "Azuka", Geçen Ay Çıkan Yangında Evsiz Kalan Ailelere Yardım İçin Konser Verdi.

Balıkesir'in Edremit İlçesi'nin tanınmış rock grubu "Azuka", geçen ay çıkan yangında evsiz kalan ailelere yardım için konser verdi.

Edremit Belediyesi'nin tahsis ettiği Şükrü Tunar Kültür Merkezi'nde düzenlenen konsere 7'den 70'e her yaştan rock sever katıldı. Grup üyeleri baterist Selim, bas gitarist Batuhan, elektro gitarist Doğan ve solist Engin'in canlı olarak çalıp seslendirdiği şarkılar, Edremitli rock sevenleri coşturdu. Azuka grubu, "Evleri yanan ailelere destek olabilmek için düzenlediğimiz bu konserde bizlere desteklerini esirgemeyen büyüklerimize, genç rock tutkunlarına ve vatandaşlara teşekkür ederiz. Yardıma muhtaç insanlara yardım edebilmek için böyle bir konser veriyoruz. Keşke her insan da yapabileceği kadarıyla bir şeyler yapsa. Grubumuz var olduğu sürece karşılık beklemeden bu faaliyetlere devam edecektir" dedi.

Önümüzdeki günlerde konser gelirini yardıma muhtaç ailelere verilmek üzere Belediye Başkanı Yunus Bozbey'e teslim edeceklerini belirten grup üyeleri, sahne performanslarıyla ülkenin ün yapmış rock gruplarını aratmadı. Yaşanan elektrik kesintisi yüzünden kısa süre geciken konser gece saatlere kadar sürdü.

(SŞ-MŞ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title