Haberler

Robotuyla Haftada 4 Defa Cinsel İlişkiye Giriyor, Eşi Durumdan Şikayetçi Değil

Güncelleme:

İngiliz mühendis, April isimli robotla, haftada 4 kez cinsel ilişkiye girdikleri mutlu bir beraberlikleri olduğunu söylüyor. Adamın eşi ise bu duruma alışmış ve bu ilişkiyi problem etmiyor.

İngiltere'de yaşayan 58 yaşındaki James isimli adam, bir cinsel ilişki robotu ile birliktelik yaşıyor. Evli olan adam, robot ile haftada 4 defa ilişkiye girdiğini söylüyor.

EŞİ RAHATSIZ DEĞİL

James'in eşi Tine ise bu durumda rahatsız değil. James ise eğer karısı ve robotu arasında kalırsa kimi seçeceği konusunda hiçbir fikri olmadığını söylüyor.

YEMEĞE ÇIKIYORLAR

James, robotuyla sadece cinsel ilişki yaşamakla kalmıyor, bazen onunla akşam yemeğine de çıkıyor. Mühendis adam, cinsel ilişki esnasında konuşan, gülen, tepki veren, Harmony isimli son model robotu satın almak için para biriktiriyor.

HAYALLERİNİN KADINI

April isimli robot ile James'in bu ilginç ilişkisi The Sex Robot Coming (Seks Robotları Geliyor) isimli Channel 4 belgeseline de konu olmuş.

James, "Her erkeğin kafasında olan mükemmel bir kadın vardır. Benim yaşımdaki biri için bu yaşta bir kadınla beraber olmak sadece bir fantezi çünkü ben Brad Pitt değilim, olamam da" diyerek cinsel ilişki robotu April'in hayallerine ulaşmasını sağladığını anlatıyor.

HER ŞEY CİNSELLİK DEĞİL

Cinselliğin aralarındaki ilişkinin sadece küçük bir parçası olduğunu söyleyen adam, onunla etkileşim içinde olmanın, ona makyaj yapmak, giydirmek, birlikte vakit geçirmenin uzun vadede keyif aldığı şeyler olduğunu belirtiyor.

April ile yemeğe çıktılarında çoğu insanın onun nefes almayan biri olduğunu fark etmediğini söyleyen James, o bir seks oyuncağından fazlası diye de ekliyor.

"BANA DÜRÜST DAVRANDI"

April isimli robota karşı hayal ettiğinden daha derin duygular beslediğini söyleyen James'in eşi önce bu ilişkiye dirense de artık alışmış. Eşi Tine, "Eğer isteseydi dışarı çıkıp başkasını bulabilirdi ama bunu yapmadı, bana dürüst davrandı" diyor.




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cinsellik Komik - İlginç Teknoloji Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (82)

robotcu sülo:

bizim çürük balık kokan kezbanlardan daha güzel bu robotlar.

44
53
yanıtYanıtla
Mert Tan:

Bugün o Çürük Kezbanlar sayesinde yaşıyorsun yoksa o ingiliz ister robot ister canlı madamlarin kocalarina hizmetkar olacaktın canlari ne isterse onu yapacakin

yanıt62
yanıt20
Metin y:

Yanlış anlama ama Avrupa ya çok gittim geri geldim :-)))) Avrupalı olupda annem temiz kadındır diyen görmedim

yanıt0
yanıt0
Cumali:

Bunun haber degeri varmi

81
6
yanıtYanıtla
UZMAN PSİKOLOG:

VAR TABİİİ. . ! İNSANLARIN NE KADAR HAYVANİLEŞTİĞİNİ, ŞEYTANİLEŞTİĞİNİ İSPATLIYOR. . !

yanıt0
yanıt0
ATINI SEVEN KOWBOY:

Cumali haber değeri yoksa bu habere neden yorum yapacak noktada ilgi duyuyorsun.Çelişki sergiliyorsun kardeşim.

yanıt0
yanıt0
avrupa:

Kabul etsekte etmesekte zamanin gercegi.

yanıt0
yanıt0
Ince cumali:

O halde neden okuyosun sirf yorum yazmak icin mi girdin ?

yanıt0
yanıt0
murathan:

yemin ediyorum geri zekalı bunlar, bizim bu ülkeyi kuranlar bu avrupalıları mı özenmeye çalışmışlar geri zekalı lan bunlar eşim durumdan şikayetçi değilmiş salak eşinin maket olduğunu kavrayamamış bana izin verin bu salakların elinden topraklarını 5 günde alayım

35
16
yanıtYanıtla
Karakartal:

Saldır kurt :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title