Haberler

    Robinho, Türkiye'de Sadece 3 Tane Bulunan Aracın Koltuğuna Geçti

    Güncelleme:

    Demir Grup Sivasspor'un yıldızı Robinho, Türkiye'de sadece 3 tane bulunan 500 bin euro değerindeki aracın sürücü koltuğuna geçti.

    Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor'un Brezilyalı yıldızı Robinho, Türkiye'de sadece 3 tane bulunan 500 bin euro değerindeki aracın sürücü koltuğuna geçerek poz verdi.

    Japon firması Honda'nın NSX markalı otomobilinin tanıtım töreninde Sivasspor Kulübü Asbaşkanı Faruk Taşseten, Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Tamer Tuna ile kırmızı-beyazlı futbolcular Robinho, Arouna Kone, David Braz, Ziya Erdal, Emre Kılınç, Tolgahan Acar, Mert Hakan Yandaş ve Hakan Arslan yer aldı.

    Otomobili inceleyen konuklar araç hakkında yetkililerden bilgi aldı. Otomobilin sürücü koltuğuna oturarak çalıştıran Robinho, aracın çıkardığı ses sonrası şaşkınlığını gizleyemedi.

    Robinho, Türkiye'de Sadece 3 Tane Bulunan Aracın Koltuğuna Geçti

    "BU HAFTAKİ DURAĞIMIZ SİVAS"

    Araç hakkında bilgi veren Honda NSX Uzmanı Tolga Kalburcu, otomobil ile tüm Türkiye'yi dolaşarak lansman yaptıklarını ve bu haftaki duraklarının Sivas olduğunu söyledi.

    Tanıtım toplantısına katılan Sivassporlu yöneticiler ve futbolculara teşekkür eden Kalburcu, şunları kaydetti:

    "Aracın şu anki liste fiyatı 500 bin avro. Fiyat olarak oldukça yukarıda. Türkiye'de sadece 3 tane satıldı. Sivassporlu futbolcuları bugün davet edip onlara da bunu göstermek istedik. Özellikle Robinho farklı ilgi duydu, sevdi. Daha önceden bu modeli görmediğini farklı bir araba olduğunu söyledi. Özellikle sesini çok beğendi. Belki yakın zamanda onunla bir test organizasyonu düzenleyebiliriz."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Sivasspor Türkiye Robinho Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
    500

    Yorumlar (30)

    andsmero denizli:

    1600 tl maaş alıyorum. her sabah 6 da kalkıyorum. iş yerim uzak. aylık 320 tl yol parasına gidiyor. 500 tl kira ödüyorum. hiç kullanmasam bile en az 120 elektrik 100 su geliyor. nacizane 300 lira da taksitim var. geri kalan paraya da yaşamaya çalışıyorum işte. bu yaşadığım hayatsa tabi

    27
    3
    yanıtYanıtla
    GANİ PARAOĞLU:

    Her gün burda lak lak yapacağına kalk biraz çalışta patronun bu arabadan alabilsin

    yanıt6
    yanıt3
    ANDSMERO DENİZLİ:

    YARABBİ ŞÜKÜR BU GÜN BOĞAZIMDAN EKMEK GEÇTİİ

    yanıt0
    yanıt0
    KAFASI KARIŞIK:

    TÜRKİYE NE GÜZEL HE DÜNYADA BEŞ PARA ETMEYİNCE GELİYON BURDA KRALLAR GİBİ BAKIYOLAR

    14
    1
    yanıtYanıtla
    reel görüş:

    futbolumuzun geldiği yer işte. bu şahsı arap takımları bile almazken. . .

    12
    1
    yanıtYanıtla
    Troy:

    Lamborghini den pahalı. Döviz çalkalanmadan dolayı yüksek herhalde. Allah amerikanın gücünü, oyununu bozar inşallah.

    11
    2
    yanıtYanıtla
    ae:

    aminnnnnnnn mubarek cuma vakti

    yanıt3
    yanıt0
    kemal ünlü:

    :))))) ulan herşeyi Amerika yapıyo diye diye ülkeyi sömürdünüz. suyudamı Amerikadan alıyoruz. Fabrikalarıdamı Amerika satın dedi üstünden araç geçmeyen köprüyüdemi Amerika yapın dedi.

    yanıt1
    yanıt0
    serdar:

    Nsx hybrit teknolojisi ve 3 saniyenin altında hızlanması olan Honda nın canavarı fuarda yakından görmüştüm. Efsane makine

    9
    1
    yanıtYanıtla
    Okan:

    Tesla Model S i incele arkadaşım O bahsettiğiniz araç bunu yakıtla yaparken, bahsettiğim araç bunu elektirikle yapıyor. Ve öyle organizasyona da gerek yok isteyen gidip istanbul''da açılacak show room da test edebilir.

    yanıt0
    yanıt2
    Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title