Haberler

Robin van Persie, Eski Takımı Feyenoord İle Anlaşma Sağladı

Güncelleme:

Beklenen transfer gerçekleşti ve Robin van Persie, eski takımı Feyenoord ile anlaştı.

Fenerbahçe'de iyice gözden düşen Hollandalı futbolcunun kısa süre içinde Hollanda'ya gidip sağlık kontrollerinden geçeceği ve resmi imzayı atacağı belirtildi.

"ONUN TRANSFERİ BU TAKIM İÇİN İYİ OLACAK"

Feyenoord teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst, hazırlık kampında yaptığı açıklamada ''Van Persie'yi yaz aylarında da almaya çalıştık. Onun transferi bu takım için iyi olacak'' ifadelerini kullandı.

"İNSANLARIN KARAKTERLERİ ASLA AYNI OLMAZ"

Hollanda basınında Van Persie'nin karakterinin Dirk Kuyt gibi olmadığı eleştirenlere de cevap veren van Bronckhorst, ''İnsanların karakterler asla aynı olmaz. Ben de diğer teknik direktörlere mi benziyorum? Herkesin karakter farklıdır'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Feyenoord Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI!
500

Yorumlar (22)

ASKER:

Hele şükür kurtulduk.

7
0
yanıtYanıtla
allaha şükür:

allaha şükür gitti de kurtulduk feneri yedi bitirdi mali yönden

7
0
yanıtYanıtla
levent:

en sonunda kurtulduk..fenerbahce tarihinin yuz karasi..sana verilen paralarla kac evsiz kac tane ac insana bakilirdi

6
0
yanıtYanıtla
MEHMET EKİCİDE ŞUTLANSIN:

ABIDAL KARACİĞER NAKLİ GEÇİRDİ ADAM ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNDE OYNADI MEHMET EKİCİ HALA KAYIP HERHALDE O DA BEYİN AMELİYATI GEÇİRDİ YAZIK FENERİN PARASINA

4
1
yanıtYanıtla
HIRBO:

FENEVİ DOLANDIRAN DOLANDIRANA VAN PÖRSÜK ALPER PORSUK MEHMET EKİCİ EMENİKE VB. . . Bİ BEN DOLANDIRAMADIM ŞU FENEVİ

3
1
yanıtYanıtla
Timsah:

Yazıkk bu 30 unu doldurmuş topculara verilen paralara, yabancı futbolcu gelecekse genç ve dinamik olmalı böyle ununu elemiş eleğini asmış adamlar koca karı gibi hergün bi yerleri atar

3
0
yanıtYanıtla
Hasann:

Aldığın para haram olsun, sende zerre kadar adamlık yokmuş yolun açık olmasin

3
0
yanıtYanıtla
mandalina:

bu adam fenerde cok yatti , kuluckaya yatsaydi bi ise yaramis olurdu yatalak portakal ama para pesinn

3
0
yanıtYanıtla
VAN PERSi:

Nasıl ödettim taksi fişini FENEVE

1
2
yanıtYanıtla
Fbli:

Haram zıkkım olsun

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title