Haberler

    Roberto Soldado Korkusu

    İkinci yarıda oyuna giren ve dizinde yaşadığı sakatlık nedeniyle dokuz dakika sonra kenara gelen İspanyol oyuncunun kesin durumu bugün netlik kazanacak.

    Geçtiğimiz hafta Sivasspor karşısında hat-trick yaparak tüm gözleri üzerine çeviren Soldado nazara geldi. İspanyol oyuncu, Antalyaspor deplasmanında da ikinci yarı forma şansı buldu. Aatıf'ın yerine oyuna giren Soldado 9 dakika sahada kaldı ve 76. dakikada sakatlanarak yerini Valbuena'ya bıraktı. Dizinden sakatlanan İspanyol oyuncunun ciddi ağrıları olduğu bildirildi. MR'ı çekilecek olan Soldado'nun uzun süre sahalardan uzak kalmasından endişe edildiği öğrenildi. Öte yandan Soldado'nun kayınvalidesi Anna Alvarez'in yoğun bakımda yaşam mücadelesi verdiği, İspanyol oyuncunun buna rağmen takımla birlikte olarak büyük fedakarlıkta bulunduğu bildirildi. Bugün ülkesine gidecek olan Soldado'nun tedavisine İstanbul'a dönüşünde başlanacak. Janssen de yok Bu arada Antalyaspor karşısında sarı kart gören Janssen cezalı duruma düştü. Hollandalı yıldız gelecek hafta Kasımpaşaspor ile oynanacak lig maçında takımdaki yerini alamayacak. Bu haftaki Kasımpaşa maçı öncesi Sarı-lacivertliler'in elinde sadece sakatlıktan yeni çıkan Van Persie kaldı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Antalyaspor Sivasspor Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title