Haberler

Roberto Carlos'tan mesaj var: Fenerbahçe taraftarıyla kavuşacağız

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Roberto Carlos, "Şu an Real Madrid'de bir görevim var ama bir gün Fenerbahçe taraftarıyla kavuşacağız" dedi.

Fenerbahçe'yi Audi Cup'ta yalnız bırakmayan Roberto Carlos, Skor'dan Sercan Hamzaoğlu'na konuştu. Carlos, "Fenerbahçe benim için çok özel. Şu an Real Madrid'de bir görevim var ama bir gün Fenerbahçe taraftarıyla kavuşacağız" dedi.

CARLOS'TAN TRANSFER VURGUSU

Brezilyalı futbol adamı, "Fenerbahçe yapılacak transferlerle çok daha iyi bir takım olacaktır. Özledikleri şampiyonluğa kavuşacaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Roberto Carlos Real Madrid Fenerbahçe Audi Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Sezar:

Roberto şu haliyle gelse bizim ligde yine iş yapar vallahi sahada dursa yeter çok büyük bir futbolcuydu son yıllarda türkiyeye gelen en büyük topçuydu.......

9
4
yanıtYanıtla
GEL BABO GEL FENEVGENELEVE GEL:

HAYDE FENEVGENELEVLi AVANAG ENAYi CiK CiKLER ALAAYI EZZiK PENCELER CEBE ROBERTO iCiN BAGIS KAMPANYASI FENEV OL KüMEYE DOGRU REZiL OL

4
6
yanıtYanıtla
psikoloji:

her fener haberinde sen varsın. . . fener seninkileri o eve atmış çok belli. içinden bir türlü çıkaramıyorsun ve her haberinde fenevgenelev diyorsun. . . beğenenlerde seninkilerin yan odalarında çalışanların çocukları değil mi?aslında senin aşırı hemde aşırı bir fener hayranlığın var. . . bir erkeğin aşık olupta yanaşamadığı kıza yollu demesi gibi olmuş seninki:)

yanıt4
yanıt0
masum:

hoşşt . . hoşştt .

yanıt2
yanıt1
Turgutt:

R. Carlos . FB heycan getirir kesin . . . . !

3
5
yanıtYanıtla
Kümede:

Eveeet Süper Heyecan Getirir Feneve Yakisacak Bir Dedecik Carlos

yanıt2
yanıt4
by enes:

HAYALİM TD ALEX DE SOUZA YARDİMCİ R.CARLOS

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title