Haberler

Roberto Carlos'tan Kimsesiz Çocuklara Destek

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Roberto Carlos, bu yıl ikincisi düzenlenen ''Bizim Çocuklarımız Spor Şöleni''ne katılarak, kimsesiz çocuklara destek verdi.

Brezilyalı futbolcu, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün Burhan Felek Spor Tesisleri'ndeki Kubbe Salon'da gerçekleştirdiği organizasyona katıldı.

Tribünü dolduran, sosyal hizmetler çocuk esirgeme kurumlarında kalan 7-12 yaş grubu çocuklar, yıldız futbolcuya sevgi gösterilerinde bulundu.

Kendisine verilen, evlat edindiği Roberto Carlos Junior ile Şanlıurfa spor maçında çekildiği fotoğrafın yer aldığı tişörtü giyen Fenerbahçeli futbolcu, spor şöleni kapsamında yapılacak futbol turnuvasının kura çekimini yaptı.

Büyük sevgi ve ilgiyle karşılanan Roberto Carlos, organizasyonda yetkililer için hazırlanan plaketleri dağıtma işini de üstlendi.

Şarkıcı Keremcem'in de katılarak çocuklara destek verdiği organizasyonda, Brezilyalı futbolcu ise plaketini Keremcem'den aldı.

Fenerbahçeli futbolcu, organizasyonda çocuklara yönelik yaptığı konuşmada, kendisinin de Brezilya'da evlat edindiği bir oğlunun bulunduğunu ifade ederek, ''Sizleri iyi anlıyorum. Sizlerin de spor yapmaya ihtiyacınız var'' dedi.

Carlos, sadece kendisinin değil, bütün futbolcuların kimsesiz çocuklara destek vermesi gerektiğini ifade ederek, ''Bizler her zaman onları korumalı ve elimizden geleni yapmalıyız'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title