Haberler

Roberto Carlos "Golden Foot" Ödülüne Aday Gösterildi

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Roberto Carlos, Dünyanın En Prestijli Futbol Ödüllerinden 'Golden Foot'a (Altın Ayak) Aday Gösterildi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, dünyanın en prestijli futbol ödüllerinden 'Golden Foot'a (Altın Ayak) aday gösterildi.

Golden Foot 2008 adayları, Torino'da geçen talihlisi Juventus kaptanı Alessandro Del Piero'nun da katıldığı törenle açıklandı. Ödüle aday gösterilen isimler "David Beckham, Gianluigi Buffon, Fabio Cannavaro, Luís Figo, Ryan Giggs, Thierry Henry, Raul Gonzalez, Roberto Carlos, Francesco Totti, David Trezeguet" olarak ifade edildi. Kazanını belirlemek için oy kullanma işlemi, "http://www.goldenfoot.com" internet adresinden 29 Ağustos tarihine kadar yağılabailecek. 1 Eylül'de Montecarlo'da düzenlenecek gala ile ödül sahibini bulacak.

Programa katılan Del Piero, bu yıl kimi favori gördüğünü açıklamazken, Roberto Carlos'u övdü. Carlos'un sert şutları ve hırslı oyununu takdir ettiğini söyleyen Del Piero, "Carlos'un dünya çapında çok önemli futbolcular arasında yer aldığını unutmamak gerekir" dedi. Del Piero, Türk milli takımı ile ilgili olarak da, "Kaliteli bir ekip. Fatih Terim gibi önemli, uluslararası düzeyde, tecrübeli bir teknik adamın görev yapması da bir başka avantaj. Avrupa Şampiyonası'nda başarılı olabilirler, unutmayalım ki Dünya 3.'sü olan bir takım" diye konuştu.

(OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title