Haberler

Roberto Carlos, Cska Moskova Maçı Öncesinde Umutlu

Fenerbahçe'nin Brezilyalı Yıldızı Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda Yarın Deplasmanda Oynaycakları Cska Moskova Maçından İyi Bir Sonuç Alarak, Grupta Avantajlı Bir Duruma Gelmek İstediklerini Söyledi.

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Roberto Carlos, Şampiyonlar Ligi G Grubu'nda yarın deplasmanda oynaycakları CSKA Moskova maçından iyi bir sonuç alarak, grupta avantajlı bir duruma gelmek istediklerini söyledi.

Maçın oynanacağı Lokomotiv Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Carlos, CSKA Moskova maçından galibiyetle ayrılmak için Inter'i 1-0 yendikleri maçtaki ruhu sahaya yansıtmaları gerektiğini ifade etti. Kendilerini tamamen maça vermeleri gerektiğini söyleyen Roberto Carlos, "Her şeyden önce iyi oynamamız lazım. Inter maçında gösterdiğimiz o ruhu yakalarsak, son maçlardaki çıkışımızı devam ettirirsek, iyi oynamayı kafamıza koyarsak ve mücadele ruhunu sahaya yansıtırsak iyi bir sonuçla bu maçtan ayrılırız''

dedi.

Rakibin bütün Brezilyalı oyuncularını tadığını söyleyen Roberto Carlos, "Brezilyalı olmalarından kaynaklanan kaliteleri var. Bunu da her zaman gösteriyorlar. Onlar açısından da bizim açımızdan da umuyorum güzel bir maç olur. Burada Real Madrid ve Brezilya Milli Takımı ile birlikte birçok maç oynadım. Rus seyircisi, takımını hareketlendiren bir yapıya sahip. Taraftarı karşılaştırırsak, Fenerbahçe taraftarı gibi taraftar yok. Takımı ateşleyen, her zaman takımın arkasında duran bir taraftar yok. O yüzden

kıyaslama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Roberto Carlos, rakibin analizini yapması istendiğinde ise, "Takımlar hakkında, karşı ekip konusunda analiz yapmak hoşuma gitmiyor. Yapmamız gereken, takımımız için en iyisini yapmak. Ben analiz yapmayı çok doğru bulmuyorum. Benim işim futbol oynamak. Tek isteğim iyi bir futbol oynayıp takımıma kazandırmak" ifadelerini kullandı.

Brezilyalı oyuncu, Ankaragücü maçında attığı depar ile ilgili olarak sorulan bir soruya, "Kendimi fiziksel olarak iyi hissediyorum. Yaşımda iyi hissetmeme engel olmuyor. Önümüzdeki maçlarda da bunları yapabilirim. Kafam rahat" cevabını verdi.

(EYB-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title