Haberler

Rizespor'da Yönetim Aybaba Gerginliği

Gençlerbirliği Yenilgisi Sonrası, "Takımın Başarısını İstemeyen Büyük Bir Kitle Var" İddiasında Bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba'ya Yönetimden Tepki Geldi. Basın Sözcüsü Aykut Ferah, "Maçtan Hemen Sonra Acele ile Yapılmış Talihsiz Bir Açıklamadır" Diye Konuştu.

GENÇLERBİRLİĞİ yenilgisi sonrası, “Takımın başarısını istemeyen büyük bir kitle var” iddiasında bulunan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Samet Aybaba’ya yönetimden tepki geldi. Basın Sözcüsü Aykut Ferah, “Maçtan hemen sonra acele ile yapılmış talihsiz bir açıklamadır” diye konuştu.

Galatasaray’ın ardından kendi sahasında Gençlerbirliği’ne de mağlup olan Çaykur Rizespor’da henüz ligin ikinci haftası geride kalırken sıkıntılı günler başladı. Karşılaşmanın sonunda futbolcuları protesto eden, yönetim ve teknik heyeti ise istifaya çağıran taraftarlar, alınan mağlubiyete tepki gösterdi.

BÜYÜK BİR KİTLE BAŞARIMIZI İSTEMİYOR

Teknik direktör Samet Aybaba, Atatürk stadyumunda enteresan şeyler yaşandığını iddia ederek, “Golü yedikten sonra taraftar bir anda takımın aleyhine tezahürat yapmaya başladı. Öyle zannediyorum takımın iyi gitmesini istemeyen büyük bir kitle var. İlk golden sonra Gençlerbirliği oyuncularını alkışlamaları kendi oyuncularını yuhalamaları ilginç. Daha 2. haftada Rizespor’a olan bağlılığımızı, daha fazla katkı sunmamızı bütün bunlar engelleyecektir. Ben buna bir anlam veremedim. 10 tane yeni oyuncumuz var. Bir şeyleri iyi yapmaya çalışıyorlar. Tamam, belki eksik yapıyorlar ama ellerinden gelen mücadeleyi gösteriyorlar. Bu yaklaşım bence doğru değil. Bu takım geçen yıl ligin 6 haftasında sadece 2 puan alabilmiş. Niye böyle bir tepki var bilemiyorum. Arkadaşlarımızla oturup değerlendireceğiz. İşimizi kim engellerse, daha iyi yapabilme imkanının ortadan kalktığına inanırsak, biz 35 senedir bu işin içerisindeyiz, ne gerekirse onu yaparız” şeklinde konuştu.

TALİHSİZ BİR AÇIKLAMA

Aybaba’nın bu sözlerine yönetimden cevap geldi. Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Aybaba’nın bu açıklamalarının maçtan hemen sonra acele yapılmış ve talihsiz beyanatlar olduğunu söyledi.

Ferah, “Aybaba’nın bu açıklamalarına yönetim olarak katılmıyoruz. Seyircimizin takımımıza yönelik organize bir tepkisi yok. Alınan kötü sonuçlardan dolayı bir tepki olmuştur. Ama sabretmemiz lazım. Yeni bir kadro kurduk. Takımın beş hafta oturma süresi var. Biz ilk beş haftada en az 6 puan hedefliyorduk. Gençlerbirliği maçını da çok kazanmak istiyorduk. Ama nasip olmadı. İnşallah bu hafta takımın stoper ve orta saha mevkilerine bir oyuncu transfer edeceğiz. Bu transferlerle takım ilerleyen haftalarda daha iyi olacak” diye konuştu.

Öte yandan Çaykur Rizespor Başkanı Kadir Çakır ve Basın Sözcüsü Aykut Ferah, Gençlerbirliği maçı sonrası Macaristan’a gitti. Burada ismi açıklanmayan bir stoper ve orta saha oyuncusu ile temasa geçildiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title