Haberler

Rize Valisi Erdoğan Bektaş Yaşanan Sel ve Heyelanlarla İlgili Açıklama Yaptı

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çayeli ilçesinde etkili olan şiddetli yağışların ardından yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Çayeli ilçesinde etkili olan şiddetli yağışların ardından yaşanan sel ve heyelanlarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Vali Bektaş,"Her yağmur yağdığında aynı tabloyla karşılaşıyoruz" dedi.

Çayeli ilçesi Madenli beldesi sınırları içerisinde incelemelerde bulunan Vali Erdoğan Bektaş, bir kişinin öldüğü bir kişinin de yaralandığı ilçeye bağlı Gürpınar köyüne henüz ulaşamadıklarını söyledi. Vali Bektaş, yaptığı açıklamada "Dün başlayan yağmur Çayeli ilçemizde ve Kaptanpasa da etkili olmuştur. Maalesef bir can kaybımız var, bir ev yıkıldı. Madenli-Kaptanpasa yolu derelerin aşırı tasması sonucu ulaşıma kapalı. Ancak her yağmur yağdığında aynı tabloyla karşılaşıyoruz. Böyle yağmur yağdığında daha dikkatli olmamız gerekiyor" dedi.

Çayeli sahilindeki buluntu ceset

Vali Bektaş, sabah saatlerinde Çayeli sahilinde bulunan erkek cesedinin ise otopsiye gönderildiğini henüz kimliğinin tespit edilmediğini ancak geçtiğimiz Ağustos ayında Çayeli ilçesi Derecik köyünde yaşanan sel ve heyelanda kaybolan Mehmet Küçüksarı'ya ait olabileceği ihtimali üzerinde durulduğunu sözlerine ekledi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdoğan Bektaş Madenli Çayeli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title