Haberler
Güncelleme:

Rize'deki selden son anda kurtulan çift, yaşadıklarını anlattı

Rize'nin Çayeli ilçesi Madenli beldesinde yaşayan ve dün meydana gelen selde çektikleri görüntüyle gündem olan Bostancı çifti o anlarda yaşadıklarını anlattı. Sele kapılmaktan son anda kurtulan Mehmet Bostancı o anlarla ilgili "Kanım dondu" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (4)

Büşra:

Ad kavmi, Semud, Medyen, Gomora, Sodom ve Pompei halklarının başına gelenlerden ibret almayan toplumunuz bilim adı altında gerçeklerden uzaklaştıran avuntularınızla Rabbin öfkesinden aklınızı gizlemeye çalışıyorlar. . . Allah o geçmişteki halklardan intikam aldı, yakın zamanımızda Meksika ve Japonya da ilahi gazabın insanlara tattırdıklarını nasıl hafife alabiliyorsunuz. Doğanın tüm hareketleri Allah''ın kudretiyle zapt edilmektedir.

3
0
yanıtYanıtla
suleyman:

kurtulduğunuza sevindik. Allah beterinden korusun.

1
0
yanıtYanıtla
yunus:

Allah''a şükürler olsun. Ben yengenin çektiği videoyu dün izledim. Birşey oldu amcaya diye çok üzülmüştüm. Canlı görmenin tarifsiz mutluluğu içindeyim. Allah uzun ömürler versin. allah sevdiklerinden ayırmasın kimseyi. Büyük geçmiş olsun.

1
0
yanıtYanıtla
tırcı osman:

minareyi çalan, kılıfını hazırlar abi

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title