Haberler

Rize'de İki Takım da Birbirini Üzmedi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş ile 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükseldiler.

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu son maçında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş ile 0-0 berabere kalarak bir üst tura yükseldiler. Karşılaşma sonrası iki takımın teknik adamları maçı değerlendirdi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Çaykur Rizespor teknik direktörü Hikmet Karaman, her iki takım açısından iyi maç olduğunu belirterek, "Maçtan önce sıralama belliydi. Bunun için iki genç oyuncumuza şans verdim. Gayet de memnum. Genç oyuncularımız gelişim gösterdi ve şans buldu. Gelişimlerini tamamladıklarında çok iyi yerlere geleceklerdir. Pazar günü maç daha farklı olur. Pazar günü oynayacağımız maçla sıralamamızı değiştirmek istiyoruz. Yoğun bir programımız var. Taraftarımızdan destek istiyoruz. Beşiktaş taraftarı bugün çok iyiydi. Aynısını kendi seyircimizden bekliyoruz" dedi.

BEŞİKTAŞ CEPHESİ

Oldukça iyi maç olduğunu belirten Beşiktaş Teknik Direktörü Slevan Bilic de, "Bu maç için iki takım üzerinde baskı yoktu, pazar günü iki takım üzerinde de baskı olacak. Maç içinde tek eksiğimiz final paslarını yapamadık. Ligde süre alamayan oyuncuları görmemiz için iyi bir maçtı. Genç oyuncularımızın performansı beni mutlu etti. İki yeni oyuncumuz Opare ve Miloseviç sakatlandı. Onların durumuna bakacağız. Genç oyuncular takımın bir parçası. Onlara bu maçta şans verdik. Performansları kulüp adına ve kendi adlarına mutlu edici. Daha çok çalışmaları gerekiyor. Oğuzhan da elimizdeki iyi oyunculardan. Kendisine de söyledim iyi bir ritim yakaladı. Sürekli şans veriyoruz iyi de oynuyor. Kendini fiziksel olarak iyi hissediyor. Olağanüstü bir oyuncu. Tolgay'da uzun zamandır buradaymış gibi. Bizim elimizdeki seçeneği çoğaltıyorlar. Sezon başı Çaykur Rizespor'a kiralık gelen Holosko bizim için değerli bir karakter. Maçtan sonrada soyunma odasına yanımıza geldi. Sürekli oynaması için kendini gönderdik. Buradaki performansından memnunum" diye konuştu. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hikmet Karaman Türkiye Kupası Beşiktaş Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title