Haberler

Rize'de Gerginlik

Güncelleme:

Rize'de çıkan kavgayı ayırmak için polisin biber gazı ve cop kullanması tepkiye neden oldu.

Rize'de maddi hasarlı trafik kazası sonrası çıkan kavgayı ayırmak için polisin biber gazı ve cop kullanması tepkiye neden oldu. Yaşanan gerginlik sırasında bir grup vatandaşın polisin üzerine yürüdüğü olaylar, takviye gelen ekiplerin müdahalesiyle son buldu.

Atatürk Caddesi Kale yolu kavşağı üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre park halindeki bir otomobile diğer otomobilin çarpması sonucu meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrası taraflar arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü. Polis ekipleri olaya cop ve biber gazı kullanarak müdahale etti, yere yatırdığı Serkan T.'yi kelepçe takarak gözaltına aldı. Polisin sert müdahalesi çevrede toplanan vatandaşların tepkilerine neden oldu, bir grup vatandaş polisin üzerine yürüyerek Serkan T.'ye yardım etmek istedi. Olay yerine gelen çok sayıda takviye polis ekibi grubu uyararak dağılmalarını istedi. Bu sırada polisle vatandaşlar arasında sert tartışmalar yaşandı.

Polis Serkan T.'yi bölgeden uzaklaştırınca vatandaşlar da polisin uyarısı ile dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Atatürk Caddesi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title