Haberler

Rize: Çaykur Rizespor'da Galibiyet Sevinci

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı Yılmaz Zehiroğlu, Yeni Teknik Direktörleri Saffet Susiç ile Çıktıkları İlk Maçta Ligdeki İlk Galibiyetlerini Almanın Mutluluğunu Yaşadıklarını Söyledi.

Çaykur Rizespor Kulübü Asbaşkanı Yılmaz Zehiroğlu, yeni teknik direktörleri Saffet Susiç ile çıktıkları ilk maçta ligdeki ilk galibiyetlerini almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kayserispor maçına yeni bir teknik kadroyla çıktıklarını hatırlatan Asbaşkan Yılmaz Zehiroğlu, bir kan değişikliğine ihtiyaç hissettiklerini ve Saffet Susiç'i takımın başına getirerek bunu sağladıklarını kaydetti. Susiç yönetiminde çıktıkları ilk maçtan 3 puanla ayrıldıklarını da belirten Zehiroğlu, "Biz Susiç ile başarılı olacağımızı hissettik. Bunun ilk sinyalini de Kayserispor karşısında aldık. Yönetim olarak takımın başarısı için Susiç'in arkasındayız" diye konuştu.

Kayserispor karşısında kendilerini yalnız bırakmayan yeşil-mavili taraftarlara da teşekkür eden Zehiroğlu, bu maçta kendilerine üç puan hediye etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title