Haberler

Rıza Sarraf'ın 'İzinsiz Tadilat' Davasında Yeni Gelişme! Ebru Gündeş'ten Anahtar İstendi

Güncelleme:

Kandilli'deki köşkünde izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle Rıza Sarraf'ın 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada mahkeme, keşif için Ebru Gündeş'ten anahtar istedi.

Kandilli'deki köşkünde izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle Rıza Sarraf'ın 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada mahkeme, suça konu köşkte keşif yapılmasına karar verdi. Mahkeme Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'e davetiye gönderilerek, kapalı olan köşkün anahtarının istenmesine hükmetti.

DAVAYA DEVAM EDİLDİ

Kandilli'deki tarihi köşkte izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı gerekçesiyle Rıza Sarraf ve mimar Firuz Akın Han'ın "imar kirliliğine neden olma" ve "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet" suçlarından 10'ar yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi. İstanbul Anadolu 9'uncu Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya sanık Rıza Sarraf ve avukatı katılmazken, sanık Firuz Akın Han'ın avukatı Levent Öge salonda hazır bulundu.

Rıza Sarraf'ın 'İzinsiz Tadilat' Davasında Yeni Gelişme! Ebru Gündeş'ten Anahtar İstendi

4 KİŞİLİK HEYETLE KEŞİF YAPILACAK

Mahkeme ara kararında, 1 fen bilirkişisi, 3 inşaat mühendisi ve mimardan oluşacak heyetle suça konu taşınmazda keşif yapılmasına karar verdi. Suça konu taşınmazın kapalı olması nedeniyle Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müzekkere yazılmasına hükmeden mahkeme, keşif günü akrabalarından alınacak anahtarla, anahtarın bulunmaması halinde çilingir vasıtasıyla suça konu taşınmazın açılarak keşfe hazır edilmesinin istenmesine karar verdi.

Rıza Sarraf'ın 'İzinsiz Tadilat' Davasında Yeni Gelişme! Ebru Gündeş'ten Anahtar İstendi

KÖŞKÜN ANAHTARI EBRU GÜNDEŞ'TEN İSTENECEK

Sanık Rıza Sarraf'ın eşi Ebru Gündeş'e davetiye gönderilerek, suça konu taşınmazın anahtarının kendilerinde olması halinde keşif icra edileceğinden keşif gün ve saatinde hazır edilmesinin istenmesine hükmetti. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Rıza Sarraf'ın 'İzinsiz Tadilat' Davasında Yeni Gelişme! Ebru Gündeş'ten Anahtar İstendi

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, Üsküdar Kandilli Mahallesi'nde Sit alanı olarak tescil edilen ve korunması gerekli taşınmaz kültür varlığı olan bahçeli ev niteliğindeki taşınmazda aykırı ve izinsiz olarak fiziki ve inşai uygulamaların yapıldığı anlatılmıştı. İddianamede, izinsiz inşaatın şüpheli Rıza Sarraf tarafından yaptırıldığı, fenni mes'ulünün de şüpheli Firuz Akın Han olduğu belirtilirken, söz konusu taşınmazda döşemelerin kaydırılarak kat yüksekliklerinin değiştirildiği, ikinci bodrum katının büyütülerek birinci bodrum katıyla birleştirildiği ve çatı mahyasının yüksek kurulduğu vurgulanmıştı. İddianamede, Sarraf ve Han hakkında "imar kirliliğine neden olma" ve "2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'na muhalefet" suçlarından 3'er yıldan 10'ar yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istenmişti.

İHA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Reza Zarrab Kandilli Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500

Yorumlar (12)

....:

babasına bakmıyandan ne beklersınız bu kadını hıçç sevmem sevmıyecemde hırsızlar utanmazlar

10
0
yanıtYanıtla
tiger..:

hırsız karısı haramcı yıyıcıler sızı tafsan dıslı bu kadını gürmek istemıyoruz lutfen haberını yapmayın

8
0
yanıtYanıtla
Çankırılı Mevlüt Bilgin 1948:

bu kadın şeytan vatandaşlıktan çıkarılmalı bence gitsin amerikanya sında yaşasın pis hucube

8
0
yanıtYanıtla
hüseyin kaya:

zarrafın hediyesi saat hala aklanan bakanın kolunda kayışında rüşvettir helaldir yazıyor haahaaahaaaaaa diyanet başkanı fetvası haahaaaaaa

6
0
yanıtYanıtla
aslan:

hani ne oldu zarraf bu ülke için önemli bir iş adamıydı. . tabi sizi sattı, satıncada kötü adam oldu. . . ayakkabı kutularndaki paraları fetöcüler koymuştu niye sonra faizi ile zarrafa geri verdiniz. . . . paraları paylaşamadınız ve hıncınızı gariban halktan çıkardınız. . .

6
0
yanıtYanıtla
eren:

ŞİMDİ DEVLET AYRAN İÇİP AYRI DUŞÜNCEMI KÖŞKÜ TAKIP ALTINA ALDI MAGZIN HABER KANALARI ZAMANINDA MAHŞET HABERI YAPMIŞTI OZMAN NEREDEYDI DEVLET

5
0
yanıtYanıtla
kutular ortadan kalkınca:

Bir zamanlar, HAYIRSEVER İŞ ADAMI diyen, muktedirler ne derler bu duruma ? Bu tadilat bir gece de mi yapılmış. Kutular gitti, görecek gözler görmez, duyacak kulaklar duymaz oldu. . Kutular ortadan kalkınca, HAYIRSEVER(!) damat kötülenmeye başlandı. . Lütfen, nankörlük edilmesin. .

2
0
yanıtYanıtla
VİCDAN:

O kadar konu bitti de köşkün döşemeleri için mi mahkeme vs açılıyor. ???? Bu olaylar basite indirgenmek için algı operasyonu bence. İnanmıyorum güvenmiyorum bu yapılanlara . Bu zamana kadar iyiydiniz de birden kötü oldunuz . Bizi de burada koyun yerine koymayın lütfen.

2
0
yanıtYanıtla
şaşkın:

bu kadını haber yapanın ALLAH belasını versin. o kadar şehit olan var. sahtekarla beraber olup bu vatana ihannet edenle hala beraber olan bu şahıs hale haber konusu oluyor. yazık yazık yazık

2
0
yanıtYanıtla
SÜMBÜLLÜ VE DÜRBÜNLÜ:

''Ey kadınlar cemaati! (Allah yolunda) sadakada bulunun, istiğfarı çok yapın. Zira ben siz kadınların cehennemde çoğunluğu teşkil ettiğini gördüm. '' buyurdular Peygamber Efendimiz.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title