Haberler

Rıza Kayaalp, Gözünü Olimpiyatlara Dikti

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, "8 kez Avrupa Şampiyonu oldum. 3 kez dünya şampiyonu oldum. Bir tek olimpiyat şampiyonluğum eksik. İnşallah Allah bize o günleri de nasip eder 2020 Tokyo Olimpiyatlarında altın madalyayı kazanmış olurum" dedi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, "8 kez Avrupa Şampiyonu oldum. 3 kez dünya şampiyonu oldum. Bir tek olimpiyat şampiyonluğum eksik. İnşallah Allah bize o günleri de nasip eder 2020 Tokyo Olimpiyatlarında altın madalyayı kazanmış olurum" dedi.

Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp, Esenyurt Belediyesi tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğinde binlerce sporcuyla bir araya geldi. Esenyurt Belediyesi tarafından ilçede bulunan sporcu ve ailelerine Turgut Özal Stadyumu'nda iftar programı düzenlendi. İftar programına Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, Avrupa ve Dünya Şampiyonu Milli Güreşçi Rıza Kayaalp ve çok sayıda sporcu katıldı. İftar programından önce Rıza Kayaalp ile Başkan Alatepe Esenyurt Belediyesi'nde bir araya geldi. Burada Kayaalp Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'ye milli formayı hediye etti. Ardından Başkan Alatepe ve Rıza Kayaalp Turgut Özal Stadyumu'ndaki iftar programına katıldı. Burada bir konuşma yapan Mili Güreşçi Rıza Kayaalp, "Ülkemize birçok dalda madalyalar kazandıracaklar. Zaten böyle böyle oluyor. Biz de aynı durumdaydık. Köydeydik ve oradan güreşe başladık. Şimdi görüyorsunuz, 8 kez Avrupa şampiyonu oldum. 3 kez dünya şampiyonu oldum. Olimpiyatlarda da iki kez madalya kazandım. Bir tek olimpiyat şampiyonluğum eksik. İnşallah Allah bize o günleri de nasip eder. 2020 Tokyo Olimpiyatlarında altın madalyayı kazanmış olurum. Neden bu gençlerimizin de arasından şampiyonlar çıkmasın" şeklinde konuştu.

Ali Murat Alatepe: "Amacımız buradan Rıza Kayaalp'ler çıkarmak"

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe de Esenyurt'ta çok sayıda noktada binlerce kişiye iftar verdiklerini söyleyerek, "Amacımız buradan Rıza Kayaalp'ler çıkarmak, başarılı sporcular çıkarmak, şampiyonlar yetiştirmek, şampiyon takımlar çıkarmak. Esenyurt'un yapısı ve tesislerimiz buna uygun. Yaklaşık olarak 35 tesiste 150 eğitimcimiz, 150 de personelimizle beraber hizmet veriyoruz. Okullardaki spor salonlarını da kullanıyoruz. Yani 100'e yakın tesisimiz var diyebiliriz. Esenyurt'un nüfusu da buna uygun. Yapıyoruz ve çalışıyoruz" açıklamasını yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından binlerce kişi dua ederek, iftarını açtı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Kayaalp Esenyurt Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title