Haberler

Rıza Çalımbay, Takımdan 11 Futbolcunun Gönderilmesini İstedi

Güncelleme:

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay; Rodallega, Castillo, Bero, Sosa, Kucka, Onazi, Kamil, Pereira, Durica, Hubocan ve Uğur'un gönderilmesini istedi.

Trabzonspor şampiyonluk parolasıyla çıktığı sezonda yine umduğunu bulamadı. Liderin 14 puan gerisinde olan bordo-mavililerde taraftar Rıza Çalımbay'ın istifasını isterken, tecrübeli hoca gelecek sezonun planlarını yapıyor.

Her fırsatta ''takviye yapmalıyız'' ve ''bu takımı ben kurmadım'' diyen Çalımbay'ın gelecek sezon için hazırladığı transfer listesi Başkan Muharrem Usta'nın eline gitti.

Çalımbay, Onur'a iyi bir yedek, Pereira ile sözleşme yenilenmesine rağmen sağ bek, Novak alınmasına rağmen sol bek, biri sol biri sağ olmak üzere iki stoper, bir 8 numara, Abdülkadir'e rağmen bir sağ ve bir sol açık ile Burak Yılmaz'a alternatif olabilecek bir forvet oyuncusu istedi. Çalımbay'ın 9 oyuncu birden istediği transfer listesi ise Başkan Muharrem Usta'yı şaşırttı.

11 FUTBOLCUNUN GÖNDERİLMESİNİ İSTEDİ

Rıza Çalımbay'ın gönderilmesini istediği oyuncuların listesi ise alınmasını istediği isimlerden çok daha zorlu.

Tecrübeli teknik adam 1.5 sezonda Ersun Yanal'ın bilgisi dahilinde alınan Rodallega, Castillo, Bero, Sosa, Kucka, Onazi, Kamil, Pereira, Durica, Hubocan ve Uğur'un gönderilmesini istedi. Ayrıca Olcay ve Ndoye'nin de bir faydası olmayacağını savundu.

Çalımbay'ın gönderilmesini istediği oyuncuların hemen hemen hepsi yeni alınan ve gönderilmesi durumunda Trabzonspor'a ciddi maliyetler getirecek isimler. Teknik adamların uzun soluklu çalışamadığı Karadeniz ekibinde, yönetimin Rıza Çalımbay'ın bu istekleri karşısında nasıl bir tavır alacağı ise merak konusu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıza Çalımbay Muharrem Usta Trabzonspor Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (21)

Misafir:

Kafayı yemiş yada asparagas haber. Transfer yasağı gelmiş kesim amatöre kadar gider. Fena da olmaz yani.

5
6
yanıtYanıtla
trabzonlu gencler:

para cok ya bizde, demesi kolay riza bey, ayrica bu yaz trasfer yasagi geldi, gecmis olsun sanada

8
1
yanıtYanıtla
Rıza efendi:

Görevi kabul ederken bu takımı ben kurmadım kabul etmem demiyorsunuz. Işler kötüye gidince ben kurmadım bahanesine sarilıyorsunuz

8
0
yanıtYanıtla
Hasan:

Türkiyede takim yokki trabzonda takim olsun

4
3
yanıtYanıtla
AKÇAABATSEBATLI SELÇUK:

AZ MALİYETLİ , KAPRİSSİZ FUTBOLCU LAZIM GELMEK İSTEYENİ ALACAKSIN , GELMEK İSTEMEYEN DÜZELİNCE , İYİ OLUNCA KENDİNİDE TRABZONSPOR U DA SATIYOR

5
0
yanıtYanıtla
ey:

rıza diyoki dükkanı kapatın bu adamların tamamı süperligde rahat oynar. kimi alacan sakıb aytaç ? sezon sonu sözleşmesi bitiyo nasılsa rızanın gönderin gitsin

4
0
yanıtYanıtla
sss:

sosayı göndericen madem ne halta bonservisini aldınız siz hangi kafayla borç batağında klüp bu kadar mı aptalsınız yoksa görünürde olmayan cebe indirilen milyonlar mı var

4
0
yanıtYanıtla
Fb:

Beter olun beter beynsız hamsılet

2
1
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

Bu Trabzon harbi hamsi kafalı adam haklı bunlar kendilerini Trabzon’dan büyük gören oyuncular Takım dediğinin bir ağırlığı olur Mücadele eder Ama bu futbolcular eşir almış trabzonu Sonuna kadar katılıyorum

2
1
yanıtYanıtla
La:

geriye kim kaldı yahu :D

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title