Haberler

Rıza Çalımbay Sert Çıktı: Kimse Arkamdan Konuşamaz

Güncelleme:

Trabzonspor'un hocası Rıza Çalımbay, takımdaki disiplinsizlik iddialarına sert çıktı: Disiplin her şeyden önce gelir. Giderken bembeyaz bir sayfa bırakırım, kimse arkamdan konuşamaz.

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Kayserispor maçında Burak Yılmaz'ın oyuncu değişimine müdahale ettiği yönündeki iddialarının görüldüğü gibi olmadığını belirtti, "Olay görüldüğü gibi değil. Burak geldi, 'bir an önce oyuncu almamız gerekiyor' dedi. Benim olduğum yerde disiplin ön planda gelir. Benim için en önemli şey takımdır" ifadelerini kullandı. Konuyu detaylı şekilde anlatan tecrübeli hoca, "Benim kendi yapım, karakterim, kişiliğim öyle şeye izin vermez. Burak da gelip arkadaşlarına müdahale edip onu değiştirin, bunu değiştirin diyecek karakterde biri değil ve bundan kendisi üzülür" açıklamasında bulundu.

"MUKAVELE SORUN DEĞİL"

Çalımbay, eski kulüp başkanı Muharrem Usta'nın bazı oyuncuların 15 milyon Euro değerinde satılması taahhüdü konusundaki düşüncelerinin sorulması üzerine ise şöyle konuştu: "Rıza hocanın mukavelesi bitiyor deniliyor. Ben sadece 6 maçı düşünüyorum. 6 kritik maç var. Bu maçları en iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Mukavele olmuş, olmamış sorun yok. Benim için en önemli şey 6 maç. Benim bütün oyunculara ihtiyacım var. Yöneticilerin farklı düşünceleri vardır. Yönetimin alacağı karar karışamayız. Şu anda ligimiz devam ediyor. Maçlarımız kolay değil. Osmanlı, Sivas, Antalya, Kasımpaşa maçları kolay değil. Mücadele etmezseniz kazanmanız zor, pişman olursunuz. Bunlar beni aşan yönetimin konusu. Yeni yönetimin farklı düşünceleri olacaktır."

"FUTBOLCUYA SAYGIM VAR"

İşine saygısının sonsuz olduğunu ve hiçbir oyuncusuna kötü niyetli davranmayacağını söyleyen Çalımbay, şöyle devam etti: "Hiçbir futbolcuya art niyetli olmam mümkün değil. Ben bağırırım da uyarırım da, art niyetli olmam. Benim ne oyuncularla ne de kimseyle problemim var. Benim oyuncularıma saygım sonsuzdur. Her zaman gittiğimiz bir yerde bir daha çalışırım. Giderken bembeyaz bir şey bırakırım, kimse arkamdan konuşamaz."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Rıza Çalımbay Burak Yılmaz Kayserispor Ersun Yanal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (5)

TS:

Bu adam, ölü takımı şu an 5. duruma getirdi mi? Getirdi. . Rıza Hoca''ya atıp tutanlar eminim ki, Trabzonspor''un başarısını istemeyenler. . Ama boşuna uğraşmasınlar, çekemeyenler hüsrana uğrayacak. .

4
1
yanıtYanıtla
Traşş:

Ne iş yaptınki arkandan konuşsunlar. . boş yapma uzaa

2
2
yanıtYanıtla
TANJU:

SEN NE YAPTIN KAÇ KERE FORMA ALDIN DA KONUŞUYORSUN. . . KAYBOLLLLLLLL KAYBOLLLLLLLLLL

yanıt2
yanıt0
TSveBen:

İşte o kadar! Helal olsun Rıza Baba! Seninle devam İnşallah. .

3
0
yanıtYanıtla
tecessus:

Bir insanın başka bir insana bağırması . Tüm kıyamet bundan kopuyor zaten . Küfür de edebilirim . Bi tekme de atabilirim . Art niyet yok . Walla . Tuhaf tipler . . . Beyaz sayfasımı kaldı . Şimdi istanbul takımları güya trabzonun genç oyuncuları ile anlaşmış . Başlarında Rıza var . Rıza ve Şenol Güneş ne güzel . Lan birde Ş. Güneş trabzon kökenli . demez mi, yıllarca genç oyuncu diye tspor her hatasına katlanmış . ama şimdi verim verecekken . dermi, hamsikafalar uyansın . oyuncuları yollamasınlar .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title