Haberler

Rıza Çalımbay: "Amacımız Villarreal maçından puan yada puanlar almak"

Güncelleme:

- Rıza Çalımbay: "Amacımız Villarreal maçından puan yada puanlar almak" Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay: "Ben takımıma güveniyorum" "Çok zor bir maç olacak" UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Villarreal maçı hakkında konuşan DG Sivasspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay,...

- Rıza Çalımbay : "Amacımız Villarreal maçından puan yada puanlar almak"

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay :

"Ben takımıma güveniyorum"

"Çok zor bir maç olacak"

SİVAS - UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacakları Villarreal maçı hakkında konuşan DG Sivasspor'un tecrübeli çalıştırıcısı Rıza Çalımbay, "Takımıma güveniyorum. Hem Avrupa kupasını hem de ligi iyi bir şekilde götürebiliriz. Bizim için şimdi en önemli maç Villarreal maçı. Çok zor bir maç yapacağız. Amacımız Villarreal maçından puan yada puanlar almak" dedi.

Sivasspor, UEFA Avrupa Ligi I Grubu ilk maçında deplasmanda oynayacağı Villarreal maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Rıza Çalımbay, antrenmanda kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulundu. İlk olarak dün deplasmanda oynadıkları ve 3-1 galip geldikleri Kayserispor müsabakasını değerlendiren Çalımbay, "İyi bir maç oynadık. Kayserispor iyi bir takım kurmuş. Maça arayı iyi değerlendirerek başladık. Bütün amacımız Kayserispor karşısında iyi bir skor alarak Avrupa Ligi maçı öncesi moralli bir şekilde Villarreal'a gitmekti. Maçın başından sonuna kadar iyi oynadık. Hata yaptığımız zamanlar da oldu ama genele baktığımız zaman çok iyi oynadık. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra daha çok pozisyon bulduk. Daha farklı şekilde kazanabilirdik. Önemli olan kazanmaktı. İyi oynayarak kazanmak daha da önemliydi" diye konuştu.

"Bütün amacımız puan ya da puanlarla dönmek"

UEFA Avrupa Ligi'nde Villarreal ile oynanacak olan mücadeleden puan ya da puanlarla dönmek istediklerini söyleyen Rıza Çalımbay, "Sürekli şekilde maç oynayacağız. Bu bizim için avantaj da olabilir, dezavantaj da olabilir. Sakatlık olursa sıkıntı yaşayabiliriz. Ben takımıma güveniyorum. Hem Avrupa kupasını hem de ligi iyi bir şekilde götürebiliriz. Bizim için şimdi en önemli maç Villarreal maçı. Çok zor bir maç yapacağız. Takım olarak her şeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Villarreal Sivasspor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title