Haberler

Rixos Oteller Zincirinin 10. Yılı Kutlandı

Rixos oteller zincirinin 10'uncu yılı kutlandı.

Rixos oteller zincirinin 10'uncu yılı kutlandı.

Rixos Sungate Otel'de düzenlenen "Together Zirvesi" adlı kutlamaya Rixos Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince ve çalışanlar ile yaklaşık 500 kişi katıldı.

Rixos otellerinde 10'uncu yılını dolduran 20 personel ve yılın en başarılı 3 çalışanı ile en başarılı 3 yöneticisine plaket verilen gecede, başarılı personel üçer aylık ikramiyeyle ödüllendirildi. ISO 22000 belgesi alan 8 otelin yöneticilerine de plaket verildi.

Fettah Tamince, ödüllerin amacının Rixos çalışanlarını motive etmek ve yeni liderler yetiştirmek olduğunu belirterek, Rixos bünyesindeki her tesiste önemli uygulamalar yapıldığını, her personelin de ödülü hak ettiğini söyledi.

Tamince, 'Özel Hizmet Ödülü" verilen Libya'daki Rixos Al Nasr Oteli'nin çalışanlarını podyuma çağırarak tek tek teşekkür etti. Tamince, söz konusu otelin çalışanlarının gerek savaş sırasında, gerekse savaştan sonra görevlerini kusursuz yaptıklarını belirterek, "Bir sonraki toplantıyı da inşallah Libya'da yaparız" dedi.

Turizm işletmecilik anlayışının hem yatırımcıyı hem çalışanı memnun etmek olduğunu vurgulayan Tamince, "Hem yatırımcıyı hem misafiri hem çalışanı mutlu edecek tablo, bu işin sürdürebilirliğini sağlayan tablodur. (Bir numaraya neyi oturtursunuz) derseniz tabi ki çalışanı oturturum. Rixos'un çalışanı mutsuzsa geriye kalanların mutlu olma şansı yoktur" diye konuştu.

-Ödüller-

Gecede, "En İyi Otel" ve "En Yaratıcı Uygulamalar" ödülünü Rixos Premium Belek, "Özel Hizmet" ödülünü Libya'daki Rixos Al Nasr Tripoli Otel alırken, 10. yıl özel ödülü Rixos Almatı'ya verildi.

Tamince, ödül töreninin ardından 10. yıl pastasını kesti.

- ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title