Haberler

    River'ın Sosa Israrı Sürüyor

    Arjantin 1. Lig ekiplerinden River Plate'in Jose Sosa aşkı bitmiyor.

    Arjantin 1. Lig ekiplerinden River Plate'in Jose Sosa aşkı bitmiyor. Arjantin basınında yer alan habere göre River Plate'in Sosa için Beşiktaş'a ilk teklifi yaptığı iddia edildi. Yapılan teklifin Beşiktaş tarafından yetersiz bulunarak reddedildiği, River Plate'in ise bu transferde ısrarcı olacağı ve oyuncuyu transfer etmek için elinden geleni yapacağı belirtildi.  uzun süredir transfer gündeminde olan Jose Sosa için Beşiktaş'a ilk teklifini yaptığı ancak yapılan teklifin Beşiktaş tarafından yetersiz bulunarak reddedildiği  iddia edildi.

    "Arjantin'e dönmek isteyebilir"

    Öte yandan oyuncunun menajeri Ezequiel Manera Arjantin basınına yaptığı açıklamada,"Eğer yapılan teklif yeterli bulunursa Jose Arjantin'e dönmek isteyebilir. Ancak şu anda Beşiktaş için çok önemli bir futbolcu ve burada çok mutlu. Beşiktaş onu kadrosuna katmak için yüksek bedeller ödedi ve River da eğer oyuncuyu kadrosuna katmak istiyorsa bu bedelleri ödemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

    Geçtiğimiz sene Metalist Kharkiv'den Beşiktaş'a transfer olan Jose Sosa, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 20 maçta 5 gol 4 asistlik performans sergiledi.

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title