Haberler

Riva'da İki Okulun Açılışı Yapıldı

Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu İlkokulu ve Spor Toto Teşkilatı Ortaokulu'nun açılış töreni düzenlendi.

Riva'da Türkiye Futbol Federasyonu İlkokulu ve Spor Toto Teşkilatı Ortaokulu'nun açılış töreni düzenlendi.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da İstanbul'da 2003'ten bu yana eğitimde yapılan yatırımlara dikkat çekerek, "İstanbul'umuzda 2003 yılından bu yana 17 yılda 122 bin dersliğe ulaşmışız. 2003 yılındaki 41 bin dersliğe, 17 yılda 81 bin derslik ilave edilmiş. Açacağımız bu iki okulda olduğu gibi hepsinde çok sayıda hayırseverin katkısı var. 580 okul, 12 bin 682 dersliği sağ elin verdiğini sol elin haberi olmayacak tarzda, içimizden çıkan hayırsever iş adamları yapmış. Allah hepsinden razı olsun. Futbolun beyni de Riva'da yönetiliyor. Başta TOGEM-DER olmak üzere Spor Toto Teşkilatımızı, TFF eski ve yeni başkanını, bu hayra inanıp bu güzel mekana bizleri kavuşturanları tebrik ederiz." ifadelerini kullandı.

TFF Başkanı Hüsnü Güreli de "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için yaptığımız çok değerli iki okulun resmi açılışını yapmak için burada bulunuyoruz." sözlerinin ardından konuşmasını şöyle sürdürdü:

"TOGEM-DER ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile ortaklaşa çıktığımız bu yolda iki okulun hizmete girmesinin gururunu ve onurunu yaşıyoruz. 17 dersliği bulunan bu iki okulumuzda 20 öğretmenimiz toplam 231 öğrenciye eğitim ve öğretim vermektedir. 2005 yılından itibaren çok önemli işlere imza atan TOGEM-DER'in sayın başkanı Saadet Gülbaran ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Çok önemli işler başarıyorsunuz. Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'nın o gün başkanı olan Mehmet Muharrem Kasapoğlu bugün Gençlik ve Spor Bakanımız oldu. O gün verilen destek sırasında o günün bakanı Akif Çağatay Kılıç da aramızda. Ona da teşekkür ediyorum. En önemli teşekkürü dostum, dava arkadaşım Yıldırım Demirören başkanımıza sunmak istiyorum. TOGEM-DER'in talebi geldiği anda çok büyük istekle başkanımız bu konuya eğildi. Başkanımıza bu emekleri ve Türk futbol tarihine verdiği hizmetleri için teşekkür ediyorum."

Eski TFF Başkanı Yıldırım Demirören de açılışta yaptığı konuşmada, "TFF, Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşu. Ben ve arkadaşlarım TOGEM-DER ile birlikte yola çıktık. Bugün 5. okulumuzun açılışını yapıyoruz. Burada okuyacak öğrenci arkadaşlarımın Atatürkçü, genç vizyonlu olarak yetişmesini temenni ediyorum. Hüsnü Başkanım başta olmak üzere tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma teşekkür etmek istiyorum. Bu yolda benimle birlikte yürüdüler." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, iki okulun yapımında emeği geçenlere plaketleri verildi. Kesilen kurdele ile de iki okul resmen hizmete geçti.

Kaynak: AA / Güncel

Riva Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title