Haberler

Risiad'ın Web Tasarımcısı Kursu Başladı

Rize Sanayici ve İşadamları Derneği (RİSİAD) ile İŞKUR Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen web tasarımcısı kursu başladı.

Rize Sanayici ve İşadamları Derneği (RİSİAD) ile İŞKUR Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen web tasarımcısı kursu başladı.

RİSİAD Eğitim Salonu'nda gerçekleştirilen kursa başvuruda bulunan 135 kişi arasından seçilen 20 kişiye, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Yavaş ve Bilgi İşlem Uzmanı Murat Yazıcı tarafından eğitim veriliyor.

Kursiyerlere, temel bilgisayar programları dışında web sitesi yapımında öğrenilmesi gereken HTML, Photoshop, Flash, CSS, PHP, Mysql, Apache, Java Script, Wordpress ve Dreamweaver programları ile ilgili bilgiler veriliyor. Hafta içi her gün sekiz saat gerçekleştirilen ve 6 hafta sürecek kurs sonunda başarılı olan kursiyerlere Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifika verilecek.

Kurs boyunca iş kazası ve meslek hastalıkları sigortası yapılan kursiyerlere aynı zamanda günlük 20 lira harcırah ödenecek. Başarılı olan kursiyerler daha sonra işe yerleştirilecek.

Muhabir: Muhittin Sandıkçı

Yayıncı: Asena Akçay - RİZE

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Murat Yazıcı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title