Haberler

Ringe çıkacak sporcular yüzleşti

Güncelleme:

- Ringe çıkacak sporcular yüzleşti Samsun'da, Tekkeköy Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Sam Fight Arena heyecanı öncesi sporcular yüzleşti.

- Ringe çıkacak sporcular yüzleşti

SAMSUN - Samsun'da, Tekkeköy Belediyesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan Sam Fight Arena heyecanı öncesi sporcular yüzleşti. Yüzleşme organizasyonu heyecanlı anlara sahne oldu.

Samsun halkı ve sporseverler, heyecanlı müsabakalara sahne olacak muay thai gecesi ile buluşmaya hazırlanıyor. İran, Azerbaycan, Tayland ve Türkiye'nin farklı şehirlerinden Samsun'a gelen sporcular kozlarını paylaşacak.

Sam Fight Arena heyecanı öncesi sporcular için Tekkeköy Belediyesi binası yanında bulunan Kültür Merkezi'nde yüzleşme gecesi düzenledi. Sporcuların rakipleri ile yüz yüze gelmesi heyecanlı anlara sahne oldu.

Organizasyonda konuşan Tekkeköy Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Karmil, "İran, Azerbaycan, Tayland ve ülkemizin içinden buraya gelen sporcularımıza hoş geldiniz diyorum. Çok etkilendiğimizi açıkça ifade etmek istiyorum. Sporcularımıza üstün başarılar diliyorum. Spor bizim özümüz. Olmamız gerekenimiz. Neticede her alanda olduğu gibi bu alanda da, bu dalda da başarılar diliyorum" dedi.

Samsunlu sporcu Devrim Aydın, "Yarın gece Antalyalı sporcu ile güzel bir maç geçireceğiz inşallah. Samsun ekibi olarak güzel bir hazırlanma süreci geçirdik. Gerek sabah koşu idmanları ile gerek akşam teknik idmanlar ile güzel bir hazırlanma süreci geçirdik. Dilerim yarın güzel bir maç atlatırız. Kadınları bu spora yönlendiriyoruz. Her zaman kendilerini savunmaları gerektiğini düşünüyoruz" diye konuştu.

İranlı rakibi ile karşılaşacak profesyonel sporcu Tuğba Nur Kıvrak ise, "Yarın akşam Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda İranlı rakibime karşı dövüşeceğim. İnşallah güzel bir organizasyon geçer. Çok güzel kadın müsabakalarımız var. Özellikle kadınların müsabakalarını izlemenizi tavsiye ediyorum" şeklinde konuştu.

7 Kasım Pazar akşamı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda yapılacak organizasyon ücretsiz izlenebilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Azerbaycan Tekkeköy Samsun İran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan ve Engin Polat serbest mi bırakıldı? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 19 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title