Haberler

Rijkaard: Maç Kolay Geçmeyecek

Güncelleme:

Frank Rijkaard, İsrail Ekibi Maccabi Netanya'ya Karşı Yapacakları İlk Maçın Kolay Geçmeyeceğini Söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda İsrail ekibi Maccabi Netanya'ya karşı yapacakları ilk maçın kolay geçmeyeceğini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Bloomfield Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Rijkaard, yalnızca Abdul Kader Keita'nın fiyatının dahi tüm Maccabi Netanya takımının fiyatının çok üzerinde bulunduğunun hatırlatılması üzerine, bunun yalnızca kağıt üzerinde olduğunu kaydetti.

Galatasaray'ın kesinlikle büyük bir takım olduğunu vurgulayan Hollandalı çalıştırıcı, ''Geçmişe baktığımız zaman, bu tip maçların hep zor geçtiğini görürüz. Küçük takımlar, büyük rakiplere karşı oynadıklarında daha fazla hırslanıp, motive olurlar. Maccabi Netanya karşısında iyi bir sonuç alabilmek için kendimizi hazırlamalıyız. Bunu da başaracağımızı düşünüyorum. Önemli olan, deplasmanda iyi bir sonuç alarak evimize dönmek'' diye konuştu.

FC Tobol maçının aksine, tam kadroya yakın bir ekiple İsrail'e gelmeleri nedeniyle, bazı oyuncuları ilk kez görme fırsatı olup olmayacağının sorulması üzerine Rijkaard, ''Ne olacağını kimse bilemez, ama getirilen futbolcuların oynama şansları vardır. FC Tobol maçında hazır olmayan oyuncuların, antrenmanlarda maksimum seviyeye gelmeleri için uğraştık. Bu maçta onları sahada görebiliriz'' şeklinde konuştu.

Diğer yandan, FC Tobol maçı sonrası bazı eleştirilerin yapıldığının sorulması üzerine de Rijkaard, ''Bu tip eleştiriler mutlaka olacak ama sezonun henüz başındayız. Bu işi yapıyorsanız, eleştiriye de hazır olmalısınız'' diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title