Haberler
Güncelleme:

Rıdvan Dilmen: Fatih Terim kolaya kaçmaya başladı

Eski futbolcu ve yorumcu Rdıvan Dilmen, 0-0 berabere biten maç sonrası Fatih Terim'i eleştirdi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Derman:

Ali koç siçili bozuk demesi bos degil futbolu algi operasyonlari île futbolu yön vermeye çalisanlar var demesi nihat özdemiri savunmasi Aziz yildirimi hakli çikariyor Aziz bey sportif anlamda manipülatörlerle savasirdi Ali koç ve nihat özdemir son kale Ali koç giderse Aziz yildirim da aday olmazsa o Zaman Fenerbahçe de Galatasaray kibi katarin eline geçer gs ts bjk su an katara ruhlarini satmis durumda Bein sport sizçe neden türkiyede yayin yapiyor bu 3 takimi iflas tan kurtarmak simdiye Kadar Aziz bey olsun Ali koç olsun iyi direndi fazla degil 2 yil sonra katarlilar hamaçlarina ulasmasalar türkiyeden elini çeker o gün geleçek Fenerbahçe türklerindir öyle de kalaçak

5
4
yanıtYanıtla
ali:

derman boş yapma birsey biliyormuş gibi

yanıt0
yanıt1
Derman:

Geçen sezon Fenerbahçe çok kötüydü sampionluga en yakin 3 büyüklerden Galatasaray oldugu için en çok aglayarak federasiona mhk ya ates püskürerek sampion oldu kimse bise diyemedi ama bu sene epsi kötü bu demektir anadolu takimlari avrupa esaplarini biraksin lobi yapaçaksa sampionluk için yapsin böyle bir firsat bir daha ki asirda çikar belki

5
3
yanıtYanıtla
AA:

SENIDE GORDUK. ORADAN KONUSMAK KOLAY CUNKU SENI ELESTIREN YOK. SENDE KOLAYA KACTIN SANADA IMKANLAR VERILDI SEN NEYAPTIN.

4
2
yanıtYanıtla
CANMEN:

AMAN BE RIDVAN. . . DüRTME SU ADAMA. . . GAZA GETIRME. . . . MEVZULARI VE KAPRISLERI DAHA YENI YENI SOGUYOR. . .

2
2
yanıtYanıtla
Bir Zamanlar Anadolu:

Terim yeter artık yeter, isme göre kadro oluşturuyorsun! Her hafta bu mariano, belhanda,feghouli yeter be, adamlar oynamak istemiyor!!!

2
0
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Aslında kabul edilmesi gereken 2 faktör var; Birincisi G. Sarayın kadrosu kesinlikle üst düzey değil ve birbirini tamamlayan adamlar yok, çabuk çözülüyorlar. Yani eldeki malzeme bu. Bu malzeme de Terimin yoğurabileceği bir malzeme değil. İkincisi Terimin futbol anlayışı ve yapmak istedikleri artık deşifre oldu. Her takım G. Saray''a çözüm bulabiliyor. O da bu çaresizliğe sinirleniyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title