Haberler
Güncelleme:

Rıdvan Dilmen'den 3 büyükler için çarpıcı itiraf: Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan yine yardım istemişler

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 2-1 kaybettiği Demir Grup Sivasspor karşılaşmasını değerlendirdi. F.Bahçe'nin yeni sezon için en az 5 transfer yapması gerektiğini söyleyen Dilmen, 3 büyük kulübün mali konular için Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan tekrar yardım istediğini belirtti. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

adil:

Ne kolayı hoca ozan penaltı pozisyonunda adamın kaval kemiğine taban giriyor kırmızı kartı vermemiş hakem sen başka maç izliyorsun sanırım artık emekli ol sen.

11
3
yanıtYanıtla
1234:

utanmaza bak dün sivasın kaç pozizyonu gümbürtüye gitti ayıp ayıp fenerre kolaymış

10
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sonra TRABZONSPOR a laf ederler kaçıncı yardımı devletin bu 3 küçücüklere

2
4
yanıtYanıtla
Arif gsli:

3 büyükler avrupaya gitmemek için bi çabaları var. En şanslı fener sonra gs. Bjk nin işi zor bugün berabere falan kalırsa yandı. Avrupaya gider maalesef????

0
0
yanıtYanıtla
anaddolu klupleride randevu alsın ağlamayana mam:

Gençlik Spor Bakanlığı ile randevuları varmış 3 büyüklerin yakın zamanda. Saatleri de arka arkaya, aynı gün olacak şekilde. Minimum 120 milyon borçları varmış. oh ne güzel al devletin milletin paraları saç savur saçma 5 liralık topçuya 50 li ver.

0
0
yanıtYanıtla
UNI FB:

HEPIMIZ FUTBOLDAN SOĞUDUK. AÇIZ BAŞARIYA AÇÇÇ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title