Haberler

Rıce'tan Türk Hükümetine Teşekkür

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Ülkesinin İstanbul'daki Başkonsolosluğunun Önünde Meydana Gelen Silahlı Saldırıya İlişkin Gösterilen Süratli Müdahaleden Dolayı Türk Hükümetine Teşekkür Etti.

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ülkesinin İstanbul'daki başkonsolosluğunun önünde meydana gelen silahlı saldırıya ilişkin gösterilen süratli müdahaleden dolayı Türk hükümetine teşekkür etti.

Gürcistan'in başkenti Tiflis'e gitmekte olan Rice, gazetecilere açıklamasında, olayda Türk polis memurlarının yaşamını yitirdiğini belirterek, "En başta ABD, uğranılan can kaybından dolayı üzüntülerini bildiriyor ve yaşamını yitirenlerin ailelerine baş sağlığı diliyor" dedi.

AP ajansına göre Rice, "Başkonsolosluğumuzun önündeki güvenlik durumuyla ilgili hükümetten gösterilen çok süratli ve uygun tepkiyi takdirle karşılıyoruz" diye konuştu.

Rice, saldırıdan kimin sorumlu olduğunu bilmediğini ve kısa süre içinde Dışişleri Bakanı Ali Babacan ile görüşeceğini de söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title