Haberler

Rice, Bush Gibi Korunacak

Rice, Ankara'ya Kritik Dönemde Yapacağı Ziyaret Sırasında 2 Bin 500 Polis Tarafından Korunacak. A Tipi Koruma Uygulanacak Rice, ABD Başkanı Bush Gibi Özel Önlemlerle Korunacak.

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, Ankara'ya kritik dönemde yapacağı ziyaret sırasında 2 bin 500 polis tarafından korunacak. A Tipi Koruma uygulanacak Rice, ABD Başkanı Bush gibi özel önlemlerle korunacak.

İstanbul'da yapılacak Irak Konferansı öncesi ilk olarak Ankara'ya gelerek yarından itibaren çeşitli temaslarda bulunacak. Hükümetin Irak'a sınır ötesi bir operasyon için TBMM'den aldığı teskereyi kullanması çerçevesinde temaslarda bulunması beklenen Rice, için Başbakanlık Koruma Müdürlüğü ve Ankara Emniyet Müdürlüğü özel ekip oluşturdu. 2 ayrı çember şeklinde korunacak Rice'ın yarın başlayacak temasları sırasında zırhlı araç, 3 ayrı güzergah, ikiz araç, yüksek nokta hedef takibi ve sinyal kesici araç gibi uygulamalar planlandı.

Son dönemde yaptığı konuşmalarda Türkiye'nin tepkisin toplayan gaflar yapan Rice'ın güzergahları ve programı ise sır gibi saklanacak.

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title