Haberler

Ricardo Quaresma: Şenol Güneş Çok Büyük Bir Teknik Adam

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maçta 2 gol ile yıldızlaşan Ricardo Quaresma, Şenol Güneş'in çok büyük bir teknik adam olduğunu dile getirdi.

Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi 3-1 yendiği maça attığı iki golle damga vuran Ricardo Quaresma maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"ONDAN HER GEÇEN GÜN BİR ŞEYLER ÖĞRENMEYE ÇALIŞIYORUM"

Fenerbahçe karşısında özellikle ikinci yarıda çok baskılı oynadıklarını ifade eden Quaresma, "Takım olarak çok iyi çalıştık, önümüzde çok uzun bir yol var ve son ana kadar mücadele etmek zorundayız. Attığım trivela gollerinden birini seçmek tabii ki çok zor ancak bugün attığım gol, maçın önemi ve kulübe verdiğim katkı açısından çok önemliydi. Benim için de her zaman çok özel bir anlamı ve önemi olacak. Her gün çok sıkı çalışıyorum ve taraftara, kulübe bir şeyler vermek için mücadele ediyorum. Başımızda çok büyük bir hoca var ve ondan her geçen gün bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

ali sekerci:

Daha 3 gün önce 5 yiyp ucaga binenler simdi artistlik yapiyor, evinizde Bayernden 8 yiyinde 5tas olsun yine 8tas am en güzeli 9tas olur bence

3
7
yanıtYanıtla
Tarafsiz tarafli:

Adamlar bayern den 5 yedi sizin gibi vardara elenmedi. Adamlar hakli dagilin beyler.

4
1
yanıtYanıtla
ÇAĞLA:

fenerliler ağlamaya başlamış :D onlara da acıyorum

3
1
yanıtYanıtla
kapak:

yalaka, küfür ederken iyiydi.

1
3
yanıtYanıtla
Buzzy:

Ya adam gerçekten tam bir dinamo kaleye şut çekip ordan kornere koşuyo o top öbür taraftan kornere çıkınca haydi oraya kornere bu iş efor disiplin ekmeğine saygı ve profesyonellik gerektirir ve que de hepsi mevcut maşallah avrupanın buyuk takımlarına giden bizim şabanlarda kulakları çınlasın seccade lahmacun istiyo buradan, öbürü uçak dolusu mahalle arkadaşını getirtip taşlı okey partileri veriyo havuz başında mars''la dünya kadar farklı ortamlar yani

1
1
yanıtYanıtla
FBLİ:

QUARESMA YAVAŞŞŞŞ :D

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title