Haberler

    Ricardo Quaresma'dan 6. Asist

    Partizan karşısında yıldızlaşan Ricardo Quaresma bu sezon resmi maçlardaki asist sayısını şimdiden 6’ya çıkardı.

    Partizan karşısında yıldızlaşan Ricardo Quaresma bu sezon resmi maçlardaki asist sayısını şimdiden 6'ya çıkardı. Rusya'da düzenlenen Dünya Kupası'nda forma giymesine rağmen yeni sezona hızlı başlayan Portekizli futbolcu her iki devrede vatandaşı Pepe'ye verdiği gol paslarıyla galibiyette çok büyük pay sahibi olurken, ayakta alkışlandı. Quaresma, Erzurumspor deplasmanında 2, Antalyaspor maçında 1 ve Partizan'la geçen hafta Belgrad'da oynanan karşılaşmada 1 asist yapmayı başarmıştı.

    Şanssız Necip

    Kartal'da kaptanlık bandıyla sahaya çıkan Necip Uysal maçın ilk dakikalarında şanssız biçimde Scekic'le kafa kafaya çarpıştı. Beşiktaşlı oyuncu saha içinde yapılan tedavisinin ardından karşılaşmaya devam ederken başında kanama medyana gelen Scekic'e ise bandaj yapıldı. Necip baş dönmesi şikayeti nedeniyle 26. dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oğuzhan Özyakup'a yerini bırakan Necip'in ciddi bir durumunun olmadığı aktarıldı.

    Kale Utku'nun

    Teknik Direktör Şenol Güneş, Partizan'la geçen hafta Belgrad'da oynanan maçın kadrosunda tek değişiklik yaptı. Güneş son antrenmanı sakatlığı nedeniyle tamamlayamayan Tolga Zengin'in yerine kaleyi Utku Yuvakuran'a teslim etti. Siyah-beyazlı formayla ilk kez Avrupa kupası maçında görev yapan Utku, Süper Lig'de geçen hafta Antalyaspor'a karşı da kaleyi korumuştu. Tolga Zengin kadroda yer almazken, yedek kulübesinde bir başka genç eldiven Ersin Destanoğlu oturdu.

    Tribünler doldu

    Beşiktaşlı taraftarlar bu sezon ilk kez Vodafone Park'ta oynanan bir karşılaşmada tribünleri tamamen doldurdu. İki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği İstanbul'da oynanan karşılaşmaya Sırp taraftarlar alınmadı. Rakip takım için ayrılan tribünlerin de Beşiktaşlı taraftarlara açılmasıyla siyah-beyazlılar stadı doldurarak takımlarını destekledi.

    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Antalyaspor Partizan Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title