Haberler

Reza Zarrab'ın Ebru Gündeş'e Aldığı 7 Milyon Euroluk Yatın Bodrum'da Olduğu Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Reza Zarrab'ın, "60 yıl hiç ayrılmayacağız" sözüyle Ebru Gündeş'e aldığı 7 milyon euroluk yatın nerede olduğu ortaya çıktı. Yat, 1,5 yıldır Bodrum'da bir tersanede.

Reza Zarrab'ın evlenirken "60 yıl hiç ayrılmayacağız" diyerek şarkıcı Ebru Gündeş'e verdiği "60 Years" adlı 7 milyon euroluk yatın, 1.5 yıl önce Bodrum'da bir tersaneye çekildiği ortaya çıktı.

2016'DAN BERİ YERİNDEN KIPIRDAMIYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Türkiye'deki tüm mal varlığına el konulmasından sonra gözler Zarrab'ın şirketleri, evleri ve sahip olduğu mallarına çevrildi. Zarrab'a ait olduğu belirtilen Malta bayraklı 7 milyon Euro değerindeki "60 years" adlı yat, Zarrab ABD'de tutuklandıktan sonra deniz yüzü göremedi. Gazete Habertürk'ten Öznur Karslı'nın haberine göre 2012'de suya indirilen yat, 2016'nın mayıs ayından beri bakım için çekildiği Bodrum İçmeler'deki Ağanlar Tersanesi'nde bulunuyor.


İŞLEM YAPILMADI

Zarrab'ın tutuklanmasından sonra Türkiye'de bulunan malları konusunda tasarrufa gidilmesiyle 45 metrelik yat da suya indirilmedi, personelinin işine son verildi. Bodrum Liman Başkanlığı'ndan alınan bilgiye göre "60 Years" adlı yatla ilgili herhangi bir işlem yapılmadı. Malta bayraklı olan yatın Zarrab'ın el konulan mal varlıkları arasında olup olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yok. Yatın eşi Ebru Gündeş ya da başka bir kişinin üzerinde olması halinde el koymanın yapılamayacağı belirtildi.


'60 YIL' SÖZÜ

Yatın en önemli özelliği ismi... Zarrab'ın "60 Years" adını verdiği yatı ismi, işadamının evlenirken Ebru Gündeş'e verdiği "60 yıl hiç ayrılmayacağız" sözünden geliyor. Zarrab bu sözden hareketle göğsüne "60 yıl" yazılı dövme yaptırırken, aynı ifade çiftin Kanlıca'daki yalılarının kapısında da yazılı.


2012'DE SUYA İNDİRİLDİ

Zarrab'ın Ebru Gündeş'le evlendikleri 2010 yılında yapımına başlanan lüks motor yat, 2 ay boyunca kapsamlı testlere tabi tutulduktan sonra Royal Craft Yachting tarafından Haziran 2012'de suya indirilerek Zarrab'a teslim edildi. O yıl, Monaco'daki Yat Show'da da sergilenen '60 Years'ın iç yerleşimi ve donanımı İstanbul Tuzla'da tamamlandı. Yatın dizaynına bakıldığında güvertesinde tavandan açılan televizyon ve dönerek bara dönüşen dolap, yine havuzlukta gösterişli elips masa görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ebru Gündeş Reza Zarrab Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

ismail karaköy:

Kim olaya nerden bakarsa baksın Ebru gündeş de hesap vermelidir. Bu güne kadar kocası olacak adamın neler yaptığından haberi yoksa eger yatağına girmemiştir. . . . Ebru Gündeş mutlaka sorguya çekilmeli ve bildiğigercekleri söylemelidir zira tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarılması vardır. . .

20
0
yanıtYanıtla
ELİFFF:

İnsan eşinin hangi yollarla para kazandığını az çok bilir yat, kat, yalı, tekne alınca hiç mi sorgulamadın. Ebru''da Reza Zarrab kadar suçlu mal varlıklarına el konulsun. Vatan hainleri. . .

18
0
yanıtYanıtla
YÜKSEL IRMAK:

PEKİ EBRU HİÇ SORGULAMADIMI BU PARANIN KAYNAĞINI BENCE ODA SUÇLU NASIL HAVA YAPIYORDU HEDİYELERLE

14
0
yanıtYanıtla
Şakir:

Boşver bunları, eşcinsel haberi Yok mu helak edelim falan rahat ederiz, biraz kin kusalım, hem siz de gece rahat uyursunuz. . .

5
9
yanıtYanıtla
es es:

adama bak 60 yıl coşacaktı haramla . . Kimsenin ahı kimsede kalmıyor okadar garibanın hakkı laneti var üzerinizde 60 yıl kurtulamazsınız.

13
0
yanıtYanıtla
corci:

şu reza ya çok akıllı ya da çok saf. Bu kadına bu kadar maddi yatırım yapılır mı ya

11
1
yanıtYanıtla
Zaten herkes Takipte ne ismi?????:

Ne para kazanmak yahu! Bu milletin parasını kimlere yedirdiniz? Bizim ülkede iş yapacak kafası çalışan kimse yok iktidara yakın olan SERVET e yakın oluyor. Allah cc sizi bildiği gibi yapsın. . . . . .

10
1
yanıtYanıtla
Siradan vatandas:

Zarrpin karisi ebru gundes degil de baskasi olsaydi yine boyle kendini ve mallari kurtarir miydi hic sanmiyorum. adamina gore farkli davraniliyor. kiniyorum.

9
1
yanıtYanıtla
VATANTAŞ:

zarrabla ilgili ilk iddaalar çıktığında acun başta olmak üzere zarrabı ve ebruyu korudu. . . ekranlarda ağladı Ebru hanım. . . hani belki suçu yoktur ama zarrab şarlatanının aldığı malları da aynen iade etmesi lazım devlete. . .

10
0
yanıtYanıtla
aslıhan:

haram para sizdende çoluğun çocuğun yedi sülalenizden çıksın hemi işallah

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title