Haberler

Elde Ettiği Reyting Başarısı, Fatih Portakal'ın FOX TV'deki Yerini Sağlamlaştırdı

Güncelleme:

FOX TV'nin patronu değişince akıllara Fatih Portakal'ın işinden olup olmayacağı gelmişti. Reytinglerde tek başına bir dizi kıymetinde olan Portakal, kanaldaki görevine devam edecek.

İşine son verileceği iddia edilen FOX TV ana haber sunucusu Fatih Portakal'ın görevine devam edeceği bildirildi. Walt Disney, Century FOX'u 52,4 milyar dolara satın almış, bu satışın ardından Portakal'ın kanaldan ayrılacağı iddia edilmişti.

YENİ PATRONA YOKLAMA ÇEKTİ

Portakal bu iddialara "Yönetimin istememesi halinde giderim" diye yanıt vermişti. Milliyet yazarı Sina Koloğlu bugünkü yazısında, "Yeni patronla ne olur?" diye yoklama yaptığını aktararak şöyle devam etti: "Konuştuğum isimler, 'Fatih Portakal'la Ana Haber Bülteni'nin yaklaşık yedi yıldır ana haber bülteni izlenme oranına ambargo koyduğunu ve böyle bir düşüncenin olmayacağını söylüyor.

"TEK BAŞINA BİR DİZİ KIYMETİNDE"

Bana söylenen bazı rakamlar var. Haber bülteninin reklam kârı, üç haneli. Bir önceki yıla göre, bu sene daha da artmış. Tek başına bir dizi kıymetinde. FOX'un geçtiğimiz ayı birinci bitirdiği söylendi. Beş dizisinin hali de, hiç fena değil. Yani sınıfı geçiyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Fatih Portakal Magazin Haberler

500

Yorumlar (96)

CapadociA:

Günümüzde Tarafsız Yayın yapan tek kanal Tarafsız haber sunan tek spiker

47
20
yanıtYanıtla
MALATYALI:

PORTAKAL DENEN ADAM RESMEN AK PARTİ DÜŞMANI İKTİDAR DÜŞMANI ÜLKE DÜŞMANI YAHUDİ HİZMETÇİSİ BİRİ BUNUN DAHA NEYİNİ BEĞENİYORLAR ANLAMIYORUM? ART NİYETLİ ÜLKEYİ KARIŞTIRICI MİKSERDEN BAŞKA BİR İŞ YAPTIĞI YOK AYIK OLUN BİRAZ AYIK. . .

18
39
yanıtYanıtla
MUŞLİ:

MALATYALI ZATEN ANLASAYDIN ONUN YERİNE SEN SUNARDIN ANA HABERİ. ADAMIN SUNDUGU HABERLERİ MİLYONLARCA KİŞİ İZLİYOR. BUNLARIN HEPSİ VATAN HAİNİ DEGİLMİ? BİR SEN VATANINI SEVİYORSUN. . .

yanıt18
yanıt4
Aktolgalı:

1 Numaralı Provokatör. ABD yanlısı inançsız bir herif. İzleyen kesim belli CHP HDP İYİ Parti.

18
35
yanıtYanıtla
brk:

yani vatanseverler

yanıt8
yanıt8
kemal:

dürüst deyil hep bardağın boş tarafıyla ilgileniyor

18
33
yanıtYanıtla
ş:

herkes sadece dolu tarafları görmek istiyor , 1 kişi de olsa çok şükür önemli boşlukları gösteren var

yanıt5
yanıt7
gaz adam:

Fatih Portakalı izlemediğiniz belli hepinizin laf olsun diye yorum yapmışsınız, gerektiğinde yönetenleri iyi yaptıklarında tebrik ediyor yanlışı da eleştiriyor, öyle çok kutuplaşmışız ki kimsenin kimseye tahammülü yok, hoş görü eleştir ve tebrik hepsi olmalı sayın portakal hepsini de dile getiriyor izleyin. Faraza yorum yapmayın lütfen.

43
7
yanıtYanıtla
SS58:

AMERİKAN VE HDP NİN YANCISI HIRT

15
34
yanıtYanıtla
YİGİDO:

DOĞRU SÖYLEYENE HEMEN KARŞI ÇIKARSINIZ

yanıt2
yanıt1
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title