Haberler

Reytinglerde Rekordan Rekora Koşan Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yeni Sezonu Başladı

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarında sevenleriyle buluşan ve her bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi 122. bölümüyle 5. sezonuna başladı. Peki yeni sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un merakla beklenen yeni sezonu başladı. Yeni sezonöncesinde oyuncular ve teknik ekibin katıldığı bir gala yemeği organize edildi. Sadece Türklerin değil, yurt dışındaki yabancıların da heyecanla takip ettiği Diriliş Ertuğrul 122. bölümüyle 5. sezonuna başladı. Peki, Diriliş Ertuğrul'un yeni sezonunda neler olacak? Dizinin oyuncularından ve yönetmeninden dizi hakkında tüyolar ve yeni sezon hakkında merak edilenler haberimizde...

80 FARKLI ÜLKEDE 25 FARKLI DİLDE YAYINLANDI

80'den fazla ülkede 25 farklı dilde yayınlanan, bugüne kadar 3 milyar kişinin severek izlediği, TRT 1'in reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni sezonuna birçok yeni isim de katıldı. 122. bölüm öncesinde dizi oyuncuları ve teknik ekip için İstanbul Cemile Sultan Korusu'nda gala yemeği yapıldI.

Reytinglerde Rekordan Rekora Koşan Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yeni Sezonu Başladı

"BİR ROLÜ 19-20 YAŞLARINDAN 45 YAŞINA KADAR OYNAMAK ÇOK BÜYÜK KEYİF"

Başrol oyuncularından Engin Altan Düzyatan, bu projede yer aldığı için büyük keyif duyduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Bir rolü 19-20 yaşlarından 45 yaşına kadar oynamak ve bunu 4-5 sezonda yapmak çok büyük bir keyif. Açıkçası çalışmak için çok büyük bir ders. Ben içinde olmaktan çok büyük bir keyif alıyorum."

Reytinglerde Rekordan Rekora Koşan Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yeni Sezonu BaşladıHülya Darcan

"HALA SETE GİDERKEN HEYECANLANIYORUM"

Usta oyuncu Hülya Darcan, yaklaşık 50 senedir sektörde olduğunu belirterek, "İlk defa yaşayan bir karakteri canlandırdım veya ona can vermeye çalıştım. 5. sezonda olduğumuz halde ben hala sete giderken çok heyecanlanıyorum" ifadelerini kullandı.

Reytinglerde Rekordan Rekora Koşan Diriliş Ertuğrul Dizisinin Yeni Sezonu Başladı

YENİ SEZONDA ÇOK BÜYÜK SÜRPRİZLER VAR

5. sezona iddialı başlayan dizinin yönetmeni Metin Günay yeni sezonda izleyiciyi çok büyük sürprizlerin beklediğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: "Kastımızın yüzde 94 oranı yeni. Mekanlarımızın yüzde 100'ü yeni. Kostüm aksesuarlarımızın hepsi yeni. Biz sanki bu sezon sıfır, yeni bir dizi mantığı ve duygusuyla yayına çıkıyoruz. Çok keyifli bir sezon, izleyici büyük sürprizleri seyretmeye hazır olsun."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title