Haberler

Reyting Yarışına Erken Havlu Atacak Diziler

Güncelleme:

Posta yazarı Selin Çakar, kıyasıya reyting rekabetinde sezon sonunu göremeden yarıştan erken kopacak dizileri tek tek analiz etti.

Birçok dizi yeni sezon için startı verdi. Haftanın 7 günü kıran kırana devam eden reyting yarışından hangi dizilerin galip çıkacağı da yavaş yavaş netleşmeye başladı.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Posta yazarı Selin Çakar, yarıştan erken ayrılması muhtemel dizileri bir bir analiz etti.

İşte Selin Çakar'ın o yazısı;

"Her yeni sezonda yaşanan yaprak dökümü bu sezon da yaşanacak elbet. Hem yeni başlayan işlerden hem de geçtiğimiz sezonlardan devam edenlerden sezon sonunu göremeyecek olanlar olacak.

'PARAMPARÇA' ZORDA

Pazartesi akşamına baktığımız zaman göze çarpan ilk iş Paramparça oluyor. Dizi sezona pek iyi birbaşlangıç yapamadı - ki böyle olacağı belliydi - ve reytingi ilk sezon aldıklarının çok çok gerisinde kaldı. Bundan sonra da yükseleceğini değil aksine haftadan haftaya düşeceğini düşünüyorum. Aynı akşamın ikinci kan kaybeden işi Fox TV'nin Hayat Sevince Güzel'i oldu. Yeni başlayıp da umduğu oranı bulamayan bir diğer dizi ise Kanal D'nin Babam ve Ailesi oldu. Kırgın Çiçekler'in ekrana dönüşünün ve Show TV'de başlayan 'İçerde'nin bu işlere pek şans tanımadı.

'FAMİLYA' BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Salı akşamı seyirciyle buluşan Familya dizisi de beklenen oranların altında kaldı biraz. Tabii bu şahsına münhasır bir iş izlediğimiz gerçeğini değiştirmiyor. Bu haftadan sonra komedi dozu biraz daha artar, hikayenin temposu da biraz daha yükselirse daha üst sıralarda yer bulabilir diye düşünüyorum.

'POYRAZ KARAYEL' İÇİN İŞLER ZORLAŞTI

Bir Poyraz Karayel seveni olarak üzülerek söylüyorum ki Çarşamba akşamları dizi için biraz zorlaştı. Fox TV'nin No:309'u zirveye yerleşmiş durumda. Hemen arkasından ise geçen sezon seyrciyi ekrana çekmeyi başaran Kara Sevda geliyor. Poyraz Karayel ekim ayında dönecek ekrana. Herhangi bir gün değişikliği yapılırsa onu bilemem ama bence geçen sezonun sonunda kendine yakışır bir sonla final yapmalıydı.

'YETER' VE 'KÖRDÜĞÜM' SEZON SONUNU GÖREMEZ

Perşembe akşamının en çok irtifa kaybeden iki işi Atv'deki Yeter ve Fox TV'deki Kördüğüm. Her iki işin de sezon sonunu görebileceklerini düşünmüyorum. Cuma akşamının demirbaşları geri dönünce diğer işler için pek yer kalmadı. Bana Sevmeyi Anlat reyting kaybetti. Atv'de başlayan Kaçın Kurası ise maalesef çok düşük bir reyting alabildi ve muhtemelen Cuma yarışından ilk çekilecek iş de o olacak.

Gerisini izleyip göreceğiz. Herkese bol şans..."

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Poyraz Karayel Atv Fox Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title