Haberler

Reyting Sonuçları Açıklandı! Pazartesi Gecesinin Galibi Çukur Oldu

Güncelleme:

İzleyicinin ne izleyeceğini şaşırdığı pazartesi gecesinde reyting birincisi Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur oldu.

Show TV'de Çukur, Star TV'de Söz, TV8 ekranlarında Survivor'ın yayınlandığı pazartesi gecesinde izleyici neyi izleyeceğini şaşırırken reyting birincisi Çukur oldu.

SURVİVOR 3. OLDU

Zirveye oturan Çukur'un ardından, ikinci sırada Söz yer alırken Survivor'da üçüncü oldu.

İşte reyting sonuçları:

Reyting Sonuçları Açıklandı! Pazartesi Gecesinin Galibi Çukur Oldu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Mola TV Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (13)

AHMET:

çukur nedir saçasapan bir dizi söz varken çukurmu izlenir.

4
9
yanıtYanıtla
Baba Memhmetcik:

Ben dizi saatlerinde ailemle birlikte kitap okuma saati yapıyorum, çocuğumun dersinede olumlu yansıdı. Boşverin bu vurdulu kırdılı pislik programlarını, kitap okumayı sevmiyorsanız hiç olmazsa bilim teknik üzerine dergi alın okuyun.

5
2
yanıtYanıtla
Vatan ve Millet:

Kitap okumak sana yaramamis ki rumuzun Mehmetcik yazamamissin. Ha-ha Birak cocuklarin ozgurce yasasin.

yanıt0
yanıt0
Siyah Beyaz Aşk:

Pazartesi bir sürü dizi var iki tane de yeni başlamış dizi var birde virüs gibi her güne yayılan survivor var. . . Bende survivoru izliyorum ama Pazartesi gecesine hop dur bakalım dedim o kadar da değil, Siyah Beyaz Aşk varken seni izleyemem ve tabi ki dizimi izledim. . .

5
1
yanıtYanıtla
YAZMIYORUM:

ESKİDEN SURVIVOR TUTKUNUYDUM DA ŞİMDİ GÖRÜNCE KAKAM GELİY

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çukur gerisi yalan

3
1
yanıtYanıtla
DANA:

SÖZ''ü çok küçük bir farkla geçmesi saçma olmuş. 99 her evde çukur izlenir.

3
0
yanıtYanıtla
ARMAĞAN:

SÖZ SÖZ SÖZ

1
1
yanıtYanıtla
Vay bea:

MAL adam

2
0
yanıtYanıtla
Adınız soyadınız:

Reyting cihazlarinin yerini bilen varmı.yakalarsam

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title