Haberler

Reyhanlı Faillerinden Olduğu Belirlenen 7 Kişi Daha Gözaltına Alındı.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs günü meydana gelen ve 53 kişinin hayatını kaybettiği bombalı saldırılar kapsamında aranan 7 kişi daha gerçekleşen operasyonla gözaltına alındı.

Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, 11 Mayıs 2013 günü Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde meydana gelen patlamalarla ilgili olarak; 21 Ağustos 2013 günü güvenlik güçlerince yapılan operasyon sonucunda olaylarla ilgili olarak aranmakta olan ve gözaltına alınan M.A.Ö., H.S.,A.D., N.K., M.A.S. isimli şahıslar ile, 21.08.2013 ve 22.08.2013 günlerinde İl Emniyet Müdürlüğüne gelerek teslim olan S.O. ve Y.Ç. isimli şahıslardan H.S.,Y.Ç., A.D., 22.08.2013 günü çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konulduğu, M.A.S., S.O. isimli şahısların tutuksuz yargılanmasına karar verildiği ve N.K., M.A.Ö. isimli şahıslar ise serbest bırakıldığı açıklandı.

Yapılan bu son operasyonlarla şimdiye kadar Reyhanlı olayları ile ilgili olduğu değerlendirilerek gözaltına alınan toplam 32 kişiden 20'si adli makamlarca tutuklanırken 12'si ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmış oldu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Reyhanlı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title